Reiden Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 zdravim :-) mam v planu koupit iPhone 4S 16GB white,ale je blokovany na anglickeho operatora.... iOS 6.1.3 je nějaký způsob jak ho zdarma odblokovat? díky (procházel jsem forum ale odpoved na tuhle otazku jsem nenasel,pouze starsi iOS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 ne nelze ho odblokovat zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reiden Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 a nejaky jiny zpusob? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 jo zaplatit si odblokovani podle operatora na kteryho je blokovan od 1500-4000 http://iphoneunlock.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psychos Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 a nebo pouzit nejakou gevey sim.....zhruba za 500.....ale nevim jestli jde na 6.1.3 ale mozna jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reiden Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 to ja prave taky nevim,pise se ze to muze jit a nemusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reiden Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 konkretne je telefon blokovany na Irsky Vodafone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reiden Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 nasel jsem onlock na Irsky vodafone tady http://www.unlock-iphone.org/purchase.html bohuzel stoji 90 dolaru coz je celkem randal....nekdo nejake alternativy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psychos Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 mas 2 moznosti...obe tu mas napsany...jiny reseni neni.....levnejs ten unlock nesezenes na irsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reiden Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 v tom pripade budu muset najit nejaky neodblokovany :-/ kazdopadne diky obema za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psychos Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 jj je lepsi priplatit a vzit neblokovany.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Červenec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2013 Rsimka funguje i na iOS 7. Mam osobne vyzkouseno na petce. Stoji tak 400 - 500 kc na ebaji. Pokud se rozhodnes koupit tak kup rsim 7+ nebo rovnou 8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reiden Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 koupil jsem iPhone 4S s iOSem 6.0.1, iPhone byl pred tim blokovany,ale prodejce ho unlocknul pomoci gevey karty,kterou mi k tomu samozrejme dava. myslite ze nebude problem na aktualizace např. na 6.1.2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 12, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 Já bych pro jistotu tu aktualizaci vůbec nedělal, o nic nepříjdeš a pak bych počkal až na unlock na iOS 7, kterej výjde někdy na podzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psychos Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 myslim ze gevey jde na 6.1.2 ale na 6.1.3 uz ne myslim ale nejsem si jistej......stejne do toho iP uz 6.1.2 nedas...nejde to......jestli chces JB tak zustan kde si.......ted mas proste blokovany iphone a pri kazdym upgradu fw budes muset resit jestli pude unlock.....pro toho kdo o tom nic nevi je to spatna volby mit blokov. ip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reiden Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 vse je uz vyreseno :-) koupil jsem iPhone 4S 16GB, puvodne blokovany,ale odemceny GEVEY Kartou kterou jsem dostal k tomu :-) iOS je tam 6.0.1 a podle vseho by to melo fungovat i s iOSem 6.1.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Reiden
zdravim :-) mam v planu koupit iPhone 4S 16GB white,ale je blokovany na anglickeho operatora.... iOS 6.1.3 je nějaký způsob jak ho zdarma odblokovat? díky (procházel jsem forum ale odpoved na tuhle otazku jsem nenasel,pouze starsi iOS)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.