Rascha Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 Ahoj, mám PSP 3004 s verzí 6.60...uz delší dobu mám PSP Flashnuté...vše šlapalo tak jak má, ale dnes jsem nějak smazal installer a launcher...pak jsem PSP vypnul a ted, když ho chci zapnout, tak mi chvilku svítí zelené světýlko a pak nic. Četl jsem že je to nějaký brick, ale nevím kde mám sehnat tu Pandoru a tu kouzelnou kartu. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2013 Moc tě nepotěšim, ona Pandora do tvýho modelu nejde, je pro starší modely (100x, 200x). Pokud to je tedy brick, což nejpravděpodobněji je jelikož se projevuje tak, že po zapnutí zabliká zeleně kontrolka a tím to končí. Budeš si muset sehnat buď novou desku a nebo spíš rovnou nový PSPčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.