Killer44 Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Zdravim, mám PSP Slim s CFW 3.600M33 a když najedu v XMB do memory sticku tak mi to tam napíše: There are no games. Nevíte co stim?(hru mám na rootu ve složce ISO) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 zkus naformatovat kartu a pak to tam dej znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 a jakou hru?Iso nebo ´treba nejaky demo?Jestli demo tak to dej do PSP/GAME a kdyz iso tak zkus naformatovat tu kartu jak rika MARTIN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Zkus jí naformátovat v PSP a pak když to nepujde případně v PC. Snad to pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Zkus zkrátit název hry, možná je moc dlouhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 www.psphan.psp-share.net --- stahni Super Collapse 3 a dej ho do slozky ISO, ma jen 14 MB (jen jestli neni problem v necem jinem) ty tam asi davas hru v .rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 pokud nic z toho co tu pisou ostatni nepomohlo, zkus ji rozne formatovat (dd...), ruzne FS a zkusit format ve Slimu a pak ve Fatu a opacne, tohle jsem uz 2x zazil, vzdy to delaly modre SanDisky, jednu se nam prave podarilo zprovoznit ruznyma kombinacema formatu.. Druhou jsme zprovoznili pouzitim jineho USB Kabelu (byl na nem takovy valecek..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Killer44
Zdravim, mám PSP Slim s CFW 3.600M33 a když najedu v XMB do memory sticku tak mi to tam napíše: There are no games. Nevíte co stim?(hru mám na rootu ve složce ISO)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts