kingcz Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Chtel bych se zeptat, jestli zde na foru nema nekdo zkusenost s nakupem z tohoto obchodu? Jak to chodi s platbami a dopravou. Predem diky za kazdou odezvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Ze zavvi jsem už několikrát nakupoval. Platí se samozřejmě předem, já platil vždy kreditkou, ale je možné, že přijímají i paypal. Na dobírku zapomeň, to se v zahraničí nedělá (nebo jsem se s tím ještě nesetkal). Doprava není špatná, trvá to zhruba týden s nejlevnějším poštovným. Z Amazonu mi poslali zboží dražším poštovným zdarma (express, za zhruba 40GBP) a zboží zde bylo druhý den, takže pokud spěcháš a nevadí ti připlatit si, jde to i rychleji, než s českou poštou :-). Zavvi je skvělý a ověřený obchod, já jen doporučuji (ale je fakt, že jsem tam kupoval jen hry, takže nevím, jak je to s reklamacemi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingcz Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 Diky za informace, kolik by tak bylo normalni postovne? Jelikoz nikam nespecham. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowan Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 Už je to na fóru napsané několikrát , že zavvi je pošta 1libra k nám do čr Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kingcz
Chtel bych se zeptat, jestli zde na foru nema nekdo zkusenost s nakupem z tohoto obchodu? Jak to chodi s platbami a dopravou. Predem diky za kazdou odezvu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.