kingcz Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2013 Chtel bych se zeptat, jestli zde na foru nema nekdo zkusenost s nakupem z tohoto obchodu? Jak to chodi s platbami a dopravou. Predem diky za kazdou odezvu. Citovat
0 endhalf Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2013 Ze zavvi jsem už několikrát nakupoval. Platí se samozřejmě předem, já platil vždy kreditkou, ale je možné, že přijímají i paypal. Na dobírku zapomeň, to se v zahraničí nedělá (nebo jsem se s tím ještě nesetkal). Doprava není špatná, trvá to zhruba týden s nejlevnějším poštovným. Z Amazonu mi poslali zboží dražším poštovným zdarma (express, za zhruba 40GBP) a zboží zde bylo druhý den, takže pokud spěcháš a nevadí ti připlatit si, jde to i rychleji, než s českou poštou :-). Zavvi je skvělý a ověřený obchod, já jen doporučuji (ale je fakt, že jsem tam kupoval jen hry, takže nevím, jak je to s reklamacemi). Citovat
0 kingcz Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2013 Diky za informace, kolik by tak bylo normalni postovne? Jelikoz nikam nespecham. Citovat
0 Rowan Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2013 Už je to na fóru napsané několikrát , že zavvi je pošta 1libra k nám do čr Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat
Otázka
kingcz
Chtel bych se zeptat, jestli zde na foru nema nekdo zkusenost s nakupem z tohoto obchodu? Jak to chodi s platbami a dopravou. Predem diky za kazdou odezvu.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.