Ostík69 Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Ahoj všem může mi někdo poradit při aktivaci Master card na ps store cz píše mi to pořád že data karty jsou neplatná musim jít do banky zažádat o nějaké povolení k nákupu na ps store chci si stáhnout full game. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Ahoj všem může mi někdo poradit při aktivaci Master card na ps store píše mi to pořád že data karty jsou neplatná musim jít do banky zažádat o nějaké povolení k nákupu na ps store chci si stáhnout full game. a máš ji embosovanou ? - mezinárodní ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ostík69 Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Jo mám platim s ní všude . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 albertini Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Taky mi to nešlo, musel jsem požádat v bance o povolení internetových plateb a už vše jede, jak má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ostík69 Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 No to jsem potřeboval vědět moc ti děkuji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ostík69 Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Prosimtě a nevadí že jsem při zakládání učtu na ps store cz tu kartu nezadal a zadám ji až při nákupu když chci stáhnout full game ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 albertini Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Nevadí, já jí taky neregistroval hned a pak jsem normálně zaplatil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ostík69
Ahoj všem může mi někdo poradit při aktivaci Master card na ps store cz píše mi to pořád že data karty jsou neplatná musim jít do banky zažádat o nějaké povolení k nákupu na ps store chci si stáhnout full game.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.