vrana.p Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2013 Zdravím dobří lidé, chtěl bych se zeptat, jestli je možné, popřípadě jaké mám možnosti pro vyřešení mého problému?! Například jestli někdo, kdo creditku vlastí, by hru zakoupil tzv. "pro kamaráda" a daný kód by mi zaslal? Nebo jestli se nedá platit převodem na účet nebo PaySafeCard?? Děkuji za pomoc, Petr Citovat
0 burkys Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2013 Ahoj, Google nabízí předplacené karty, které můžes zakoupit v obchodech. Bohužel u naś se tuším neprodávají takže jedině koupit např. v neměcku nebo sehnat na internetu. Kouknul bych na ebay nebo amazon. Myslim že jsem je viděl i v německym Kauflandu :) Pro ebay atp. bych si určitě založil PayPal :) Citovat
0 nadoxx Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2013 Zdravím, nebo máš ještě jednu variantu.. Hru si stáhnout z úložných webů.. Je zdarma, úplně stejná. Problém je jen v tom, že hra nejde aktualizovat z GooglePlay (někdy je ale dobré neaktualizovat, protože to tím jen po****u) Citovat
0 sherrymark728 Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2013 Možnost nákupu prostřednictvím karet předplacených Google je nakonec nejlepší. :wohow: Citovat
0 Lamca Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2013 Popros kamaráda, co kartu má :D:D ne, zkus registrovat německej Gplay .. Nebo hold warez.. Ale to samozřejmě nedoporučuju :D Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4 Citovat
Otázka
vrana.p
Zdravím dobří lidé,
chtěl bych se zeptat, jestli je možné, popřípadě jaké mám možnosti pro vyřešení mého problému?!
Například jestli někdo, kdo creditku vlastí, by hru zakoupil tzv. "pro kamaráda" a daný kód by mi zaslal?
Nebo jestli se nedá platit převodem na účet nebo PaySafeCard??
Děkuji za pomoc, Petr
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.