Guest Anonymous Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2006 Co hovorite na tuto hru? Nikde sa o nej nepise. Ani som nemal chut napratat to do psp. Ale co sa z nej vyklubalo! Ved to je totalna navykovka! Kde sa hrabe Burnout Legends a podobne veci!!! Skuste a podelte sa s pocitmi z tejto hry!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2006 Vyzera to viac nez zaujimavo. Ono vseobecne originalne hry si malokto vsimne. Nie su tak ospevovane ako bezne preflakane nadstavdy hier. Vid priklad ICO na ps2. Jedna z najlepsich hier ale zaroven najhorsie predavanych. Mercury je toho prikladom. Originalna, chytlava hra len sa o nej moc nepise a nevie. Doporucujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2006 ...tenhle topic je o Archer Maclean´s Mercury ...cituju to z "komentare"...jen aby tady zas nevzniknul topic plnej tupejch dotazu :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2006 Nasel by se odkaz, kde se da hra stahnout? Preded diky.. :wink: :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slipknotyk Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2006 hey co to je za hru?? jak to vypada?? a o cem to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2006 Ta hra se jmenuje "Coolo dementní shit" a m?žete se o ní do?íst v prvním p?ísp?vku tohoto topicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2006 pre vsetkych: hovori sa tu o [glow=red:304bb7a1b2]Archer Maclean´s Mercury[/glow:304bb7a1b2] pre administratora alebo moderatorov: please doplnte do nazvu tohto topicu alebo prispevku slovo MERCURY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 Link na odkazy na hru mercury: http://isohunt.com/torrents.php?ihq=mercury+psp&ext=&op=and Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 V pátek Mercury budu mít tak povím .-) Viděl jsem ji na jednom videu a rozhodně to je logická hra co musím mít .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamos Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 Heyy no to sem taky zvedavej jako svin...uvazuju o koupi Origos.. tak pak nekdo pisnete jaky to je ..zatim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 Nějaký link mám... stáhnuté to mám ,ale ještě jsem to neměl v psp puštěné , pač hraju tales of Eternia a to spápne celou gigonvku .. Jestli chcete tak sosněte, rar má 40 MB a po rozbalení to má cca 115 MB , zřejmě bez hudby a vid... tak kdo chce ať vyzkouší... a dá vědět. http://files.filefront.com/M7z/;4556908;;/fileinfo.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 Chvilku na to jsem našel další , tak se s ním podělím... rar má 205, takže to bude kvalitnější rip , či dokonce celá hra nevím kolik má orig. http://www.megaupload.com/?d=197KK7FQ rar password:1r0n tak jak, chcete ještě nějaký link? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Depeshak Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2006 je to maximálne chytľavé, ale nebezpečne pre PSP, pretože som mal chuť hodiť o zem PSP, ked mi vypršal čas. Už viem na čo je pribalený ten remienok.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EJAX Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 já jsem taková lama že jsem se zasekl v předposledním kole v tutorialu a malem jsem kvuli tomu roslapal PSP, ale co sranda musí bejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Leden 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2006 Lidi tohle je jedna z nej her na PSP sem to skoro dohral, malem sem si taky rozmlatil PíSíPíčko (několikrát) naštěstí jsem se vždy udržel :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2006 Tak jsem si dnes koupil Mercury od cejdap za 650kč a můžu říct je jsem udělal koupi roku :-) Po prvním spuštění mě sice zarazila poněkud delší doba loadingů jednotlivých levelů (uvážíme li že se jedná o logickou hru), ale pak nastala totální návyková dlouhotrvající pařba. První seznamovací level spíš jen koukáte jak to hezky vypadá a jak se ta kulička válí :-) A jedete na další level, a na alší, a na další... Prostě to nejde přestat :-D Levely nejsou nijak dlouhé, ale budete se k nim vracet mnohokrát pro vylepšení skóre. Od druhého světu už to celkem znatelně přituhuje (málo času, složitější cesta, víc překážek), nicméně vám to prostě nedá to nezkusit ještě jednou. Kulička se ovládá analogovou páčkou, tlačítka na ovladači slouží k rotaci úrovně, postraní tlačítka pak k zoomu. pokud hledáte návykovou logickou hezky super vypadající hru, Mercury je to pravé. Mercury je totiž nářez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2006 Naprosto souhlasím, je to návyková věc.Začínám už na sobě pozorovat jak moc jsem se tomu poddal, začínám naklánět i psp v naději, že ovládnu kuličku směrem kam potřebuju(začínám z toho blbnou)... Ale nebojte na každého to působí jinak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2006 Tak jsem ve třetím světě, a věci už jsou dost tuhý. Časomíra na hranici reality, bludiště rozměrů fotbalového stadiónu a úkolů víc než ve škole :-) Nervové tiky zatím v únosné míře :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Leden 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2006 Právě jsem se probojovala do 4. světa. Je to špička, naprosto souhlasím s echidnou. Teda ale ty poslední levely ve 3. světě už jsou opravdu tužší 8) Těším se, co bude dál! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2006 jo, jo, Mercury je narez, ale casom fakt prituhuje, proste niektore levely su na zblaznenie... teraz visim na jednom leveli (uz v poslednej tretine levelov), nemam ani napad, ako ho prejst! Cisty zasek! Aaaaghr! V kazdom pripade, kto si chce potrapit mozgove zavity a zaroven pozerat na krasnu grafiku, Mercury je to prave! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david_nh123 Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 PRODAM ORIG.HRU ARCHER MACLEAN'S MERCURY ZA 600KČ.JENOM OSTRAVA!ICQ 310176869 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 PRODAM ORIG.HRU ARCHER MACLEAN'S MERCURY ZA 600KČ.JENOM OSTRAVA!ICQ 310176869 Vyměním za Ridge Racer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 Na Mercury mi vadí ty časový limity. Mám docela rád logický hry. Ale ne ty u kterejch jsem hnanej časem. Já raději něco klidnýho kde se pořád nemusím hnát, ale hezky můžu nad dalším tahem popřemýšlet. Snad brzo něco vyjde. MGA bylo moc jednoduchý. Sodoku není pro mě. Ale viděl jsme že na podzim mají vyjít šachy. Vypadalo to na obrázcích moc hezky. Tak snad je nedají na čas :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 Zajímavá logická hra může být Loco Roco , každopádně disponuje originálním nápadem i zpracováním.... Zatím jen v japonsku, ale doufám, že se to tu taky objeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colin Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 no já teda nevím, koukal jsem na obrázky z tý hry, ale zdá se mi to jako blbost, ale klidně si to zahraj, je to jen tvoje věc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.