corupt Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 Chcem spustit multyplayer a stale mi vyhodi tuto chybu co to je? Aky stat? aky region? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 distephano Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 O jakou hru se jedna??? Zmen si region a melo by byt vse OK. Dej si tam treba UK. Proste ten MP neni dostupny v tom regionu ktery jsi si vybral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corupt Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 ide o god of warr ascension mohol by si mi prosim povedat kde sa to meni? v conzolach som novacik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 distephano Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 tuhle hru mam taky, zadal jsi tam network pass , je napsany vzadu te brozurky co mas v obalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
corupt
Chcem spustit multyplayer a stale mi vyhodi tuto chybu co to je? Aky stat? aky region?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.