Kinimod84 Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 Zdravím chci se zeptat vidím tady prodejce x360 a všichni mají napsáno že na cd zašlou původní PCB mechaniky CD se zálohami NAND a CPU Key já mám taky Flash LT 3.0 ale nic takového nemám tak se chci zeptat k čemu mi to je nebo jestli je to důležite? dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 sice netuším, jak někdo může PCB na CD, ale původní PCB mechaniky je ta, která tam je od výroby - čili když někdo udělá flash mechaniky výměnou její PCB, tak tu starou pošlou k "zákazníkovi" no a záloha s NAND a CPU je pro někoho, kdo si nechá dělat RGH, tak aby si případně mohl provádět aktualizace DB sám doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 aha tak dík za info ale jak říkam mám taky flash a žádne pcb nemám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 tak jsou možné dvě varianty: 1) máš mechaniku, která nepotřebovala výměnu PCB 2) flasher ji prostě neposlal (je to na flasherovi, jestli ji pošle nebo ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 dík moc už jsem v obraze a lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kinimod84
Zdravím chci se zeptat vidím tady prodejce x360 a všichni mají napsáno že na cd zašlou
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.