Kinimod84 Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2013 Zdravím chci se zeptat vidím tady prodejce x360 a všichni mají napsáno že na cd zašlou původní PCB mechaniky CD se zálohami NAND a CPU Key já mám taky Flash LT 3.0 ale nic takového nemám tak se chci zeptat k čemu mi to je nebo jestli je to důležite? dík za info Citovat
0 sovik Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2013 sice netuším, jak někdo může PCB na CD, ale původní PCB mechaniky je ta, která tam je od výroby - čili když někdo udělá flash mechaniky výměnou její PCB, tak tu starou pošlou k "zákazníkovi" no a záloha s NAND a CPU je pro někoho, kdo si nechá dělat RGH, tak aby si případně mohl provádět aktualizace DB sám doma Citovat
0 Kinimod84 Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2013 aha tak dík za info ale jak říkam mám taky flash a žádne pcb nemám? Citovat
0 sovik Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2013 tak jsou možné dvě varianty: 1) máš mechaniku, která nepotřebovala výměnu PCB 2) flasher ji prostě neposlal (je to na flasherovi, jestli ji pošle nebo ne) Citovat
0 Kinimod84 Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2013 dík moc už jsem v obraze a lock Citovat
Otázka
Kinimod84
Zdravím chci se zeptat vidím tady prodejce x360 a všichni mají napsáno že na cd zašlou
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.