pilar14 Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Koupil jsem si hru Sports champions ps move a když dojde na kalibraci (držení dvou tlačítek) tak to nereaguje.Nefunguje to ani V menu PS3.Neví někdo co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 spároval jsi ovladač s ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilar14 Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 jo ale už asi před 5 měsícema a naposledy jsem move pužíval asi před dvěma týdny-to mi to ještě šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pilar14
Koupil jsem si hru Sports champions ps move a když dojde na kalibraci (držení dvou tlačítek) tak to nereaguje.Nefunguje to ani V menu PS3.Neví někdo co stím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.