sallvator Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 je normální že u uplně nového xboxu 360 slim, při hraní tak cca každé 2 min na pár sekund hlasitě zavrčí trafo...zavrčí na pár sekund a pak zas chvilku ticho... xbox je starej 2 týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 normální to určitě není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sallvator Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 no, vždy až po delší době hraní to začne dělat a stupnuje se to až to pak je tak jednou za minuttu takove zafučení... no znamej měl podobnej problem ale asi az po roce používání a neuznali mu reklamaci...asi koupim nove trafo... jinak mám jeste dotaz...mám hru konkretne dirt Showdown nahranou na HDD a stejne mi při hraní jede Disk...pročpak to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milosek76 Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Vadny ventilator v trafu hod ho na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sallvator
je normální že u uplně nového xboxu 360 slim, při hraní tak cca každé 2 min na pár sekund hlasitě zavrčí trafo...zavrčí na pár sekund a pak zas chvilku ticho... xbox je starej 2 týdny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.