Deutsch Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 Čaute, nevím jtl to patří sem nebo do jiné diskuze, ale budu se ptát na hru, tak kam jinam :roll: Zajímá mne, jaké byste mi doporučili fantasy RPG, ne ale Zaklínače, Dragons dogma... Díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 Gothic 3,Risen 2,Dragon age:Prameny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deutsch Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 (upraveno) Gothic 3,Risen 2,Dragon age:Prameny díky za tip.. na dragon age jsem zapomněl, ten taky ne :) gothic 3 je na ps? nemyslíš Arcania? Risen 2 není moc ono.. nechci být vybíravý a nevděčný, ale zatím nic moc :) každopádně díky Skyrim jsem taky hrál, ale nějak mě to nenadchlo... dlouhé lokace, potemnělé prostředí, příběh nic moc.. jinak samozřejmě asi skvělá hra, ale ne pro mě.. Upraveno Červenec 15, 2013 uživatelem Deutsch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kurtt Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 kingdoms of amalur reckoning, skyrim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wwe8 Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 Dark Souls, Demon Souls, Star Ocean: The Last Hope, Tales of Graces f a dal si ted nevzpomenu :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 FFXIII, FFXIII-2, možná i Darksiders 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 Blades of Time.. taky hodně pěknej kousek .. + Darksiders II , za mě to nej v tomhle směru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tenebrae Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Mas rad fantasy RPG a Skyrim neni pro tebe??? Obavam se,ze nic lepsiho v tomto zanru aktualne nenajdes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DitR010 Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Zaklínač 1,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitris97 Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Mas rad fantasy RPG a Skyrim neni pro tebe??? Obavam se,ze nic lepsiho v tomto zanru aktualne nenajdes... To si snad děláš srandu, Skyrim využívá hlavně toho že je to free roam hra jinak tomu chybí základní prvky žánru RPG, kdybych tu měl vyjmenovat všechny věci co mě na té hře serou tak bych tu byl do rána.. ale myslím že ti bude muset stačit 100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší Skyrim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zdenik Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 Tak to je asi vše z dobrých rpg na ps3.Lepší rpg na PS3 asi nenajdeš.SKYRIM,DARK SOULS a RISEN 2 asi nejlepší rpg hry.Zbytek jsou samý rpg béčka.Nejlepší jrpg je:Ni No Kuni,ale to není žánr pro tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitris97 Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 Risen 2.. really ? Na metacritics má PS3 verze 47% .. PC verze není o moc lepší, prostě je to shit. Jako nejlepší RPG na PS3 vidím ten Dragons dogma který se hrozně povedl, sice jsem ho ještě nehrál ale v blízké době hodlám pořídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 no ja hral tu Dragons dogmu dark arisen co byla v plusku a hodne me zklamala demovka obyc dragons dogmy mi prisla lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Deutsch
Čaute, nevím jtl to patří sem nebo do jiné diskuze, ale budu se ptát na hru, tak kam jinam :roll:
Zajímá mne, jaké byste mi doporučili fantasy RPG, ne ale Zaklínače, Dragons dogma...
Díky za tipy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.