Filc@ Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 Zdravím všechny, předem říkám, že jsem si přečetl všechny tutoriály na foru, ale nic jsem o tom nenašel. Právě mi přišel Xbox s udělaným RGH, ale když ho zapnu, obraz zůstane na logu Xbox 360 s bílým pozadí. Poradí někdo jak se dostat do nějakého ovládacího rozhraní? Díky moc za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 máš připojený nějaký externí HDD? zkus vše odpojit a poté zapni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 Připojeno nemám vůbec nic, vyndal sem konzoli z krabice, zapojil a ted uz asi 15 min. je obraz zaseklý na té nahrávací obrazovce :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 Zkoušel si několikrát vypnout a zapnout?Někdy RGH nenaběhne na poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 aha, tak stacilo jen znova zapnout a je tam FreeStyle dash, takže diky moc! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.