Rufio Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 Zdravim baba si dovolenou pujcila tablet a samozrejme mi udelala update na ios 6.1.3 a tim padem mi zmizela JB. Je mozny udelat nejaky downgrade nebo JB na 6.1.2 nebo i nizsi verzi ?Restore mi nejde jelikoz to projizdi Apple server a ten mi nedovoli jiz restore udelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 neni zadna moznost jak tam ted dostat JB......cekej na ios 7...podekuj babe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iPad Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 Vzdyt uz je JB na 6.1.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rufio Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 jo a kde lol ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iPad Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 http://www.evasionjailbreak.net/ lol :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 tohle sou ale fake stranky......JB proste neni na 6.1.3....jedine tethered jen na starsi zarizeni....lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iPad Odesláno Červenec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2013 Ty si fake :D všem to normálně funguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červenec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2013 tenhle topic se tyka ipadu 3. gen a na ten zadnej JB na 6.1.3 neni......takze mlc kdyz vis hov.....pises ze mas 4s tak si tam hod 6.1.3 a udelej si JB kdyz si tak chytrej a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rufio Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 jb 6.1.3 neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asteri Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Presne tak, jb na >=6.1.3 neni a nejspis ani nebude, alespon podle toho, co jsem o tom cetl. Soustredi se ted maximalne na vydani JB pro iOS 7.x a na 6.1.3 a vyse kaslou :( Btw by me zajimalo, jak ti to mohla baba jen tak zaktualizovat, kdyz po JB jsou ty bezdratovy aktualizace vypnuty. Nebo snad na dovolene mela k dispozici i tvuj PC s iTunes? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rufio Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 pichla to knoteboku ze si stahne pisnicky a itunes (ma itunes pac ma iphone) ji nabidla aktualizaci a bylo po srande:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.