xetron Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Zdravim Jsem bývalý lyžař který začíná 4 sezonu jako snowboardista a na příšti sezonu mně čeka o5 nová výbava a asi se vrátím k lyžování Nic neni jisté ale pokud tady je mezi námi někdo, kdo jezdí Freeridové lyže tak bych prosil o nějake bližší seznámení s výbavou a vhodnými výrobci popřípadě i nějake kousky Je to sice předčasné ale chci o tom uvažovat už při jizdě na SNB :D ztm Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 budes se muset do toho trochu vratit..na freeride sou i spesl lyze za pekny penize :lol: ja jezdim sjezd ale freeride sem skousel taky..neni to uplne takova sranda jako freeride na snb..na lyzich v hlubokym snehu mezi stromeckama..mm..maso..:D ale kdyz se to naucis da se to..s tou vybavou..staci kdyz se zeptas nakyho profika co by ti poradil za freerideovy lyze.. je to rozliseny podle vejsky a vahy kuli vazani a dalsi hovadiny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 jasně no Jakože se nechci od SNB vzdalovat takže nějaky ten prašan když tak Ale taky se může stát že koupím nějake slalomky a budu si řezat čiste sjezdovky. To se ještě uvidí. Chtěl jsem se spiš optat jestli tu nejsou lidi co jezdi tenhle styl Ono se může i stát že zůstanu na SNB uvidíme. Každopadně jsem se zatím nedozvěděl nic nového (bez urážky woko :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 neco novyho.?? ehm...nelez na to..:D zustan u SNB..stejne ti to nepude..:D ....co chces vedet o freeridu.? je to je jen volny lyzovani nic vic..zadny triky atd..to uz je neco jinyho..freeride je jen sjizdeni kopcu mezi stromeckama atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 jakože jsem myslel prostě něco noveho o těch lyžich co je podstatne aby splňovala a tak jake musi mit prvky třebas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Už jste si půjčili komplet výbavu na celou sezonu za 1500 se vším všudy? Ne? tak mrkněte na http://cykloadam.cz/pujcovna-lyzi-a-snowboardu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.