masterten Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Kdo tuhle hru ma , mohl by mi rict jestli tam je co-op2 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 neni tam --- viz zde: http://blog.wired.com/games/2007/10/blacksite-area-.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 hane špatně čteš v tom článku se píše že je vyříznut online co-op, on se ptá na normální co-op mod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 hane špatně čteš v tom článku se píše že je vyříznut online co-op, on se ptá na normální co-op mod a kde je napsano jaky coop chce? co kdyz tam mel byt pouze online? alespon jsem mu odpovedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Ajajaj Blacksite nema online co-op :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterten Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 a ma to aspon normal co-op 2 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 co op 2 je zas co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterten Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 tak co-op (co-op2) ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Sakra to je taková škoda! Army of Two vyjde až příští rok, Jericho to s co-op taky zazdilo...a teď i Blacksite. Proč? :( . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterten Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 ?????:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterten Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 podivejte se sem : http://www.cdcovers.cc/view/313220/front/blacksite-ntsc-custom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Hm...zajímavý, co-op tam psanej je, ale mám takový špatný tušení, že to bude fakt asi jen na jednom X-ku ve dvou lidech (jak už někdo psal). Protože když se podívám na všechny svoje krabičky od her, tak on-line služby jsou psaný oranžovým písmem a off-line zeleným (což je i případ co-op u Blacksite) :( . Podívejte se třeba na popis služeb u GOW (obrázek v příloze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterten Odesláno Listopad 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 jajar tak tam neni ani to co-op na jednom xku :cry: jsem to vypalil a nic tam takovyho neni a docela me to stve :!::!::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino19 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Na xbox.com je napsano ze tato hra je pro 1-2 hrace. Jak tam nastavim aby to mohli hrat 2 ???? Poradte mi nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.