Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s připojením PS3 slim k domácí wifi

nedynedy

Otázka

Zdravím všechny, co se mi pokusí pomoci. Moc by mě pomohlo, kdybyste mi mohli poradit , jak se přes PS3 připojit na moji wifi. Když jsem na PC připojen, jmenuje se SMC a neni tam heslo je tam napsane že je otevřená jenže na PS3 mi to nabizi jen tohle při výběru WIFI. Nejprve se to ptá tohle 1 tak dám wireless a potom me naskočí tohle 2 tak dám scan. Najdemi to potom wifi sítě v dosahu tak zvolím svojí 3 (SMC). potom to potvrdím a vyjede mi tohle 4, tak nechám none a pokračuji dál. Poté se mě to zeptá na tohle 5 ( tady si nevim moc rady tak nechám Do not use a pokracuji...potom mě najede tohle 6 (tak to akorat potvrdím a poté mi najede test připojení ) a napíše to chybu → 7 (očíslovane to je přesně tak, jak je to v příloze za sebou → ) post-18054-14687167028877_thumb.jpg chybu, kterou mi to nakonec vyhodí je - error code ¨80710102¨ a podle nějakých navodů na fix této chybi jsem zkoušel například místo easy sem dal custom a napsal sem tam DSN primary i seconary, kterou jsem našel ve svem notebooku, ale stejne se to nevyřešilo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mam podobný problém, možná stejný. PS Fat 80gb... chytáme veřejnou wifi síť. Takže v počítačích nebo telefonech stačí zapnout wifi a připojit a vše jede bez problémů. Když na PS3 dám vyhledat síť, síť to najde (postupuji jako kolega o příspěvek výše), až se dotanu ke konečné rekapitulaci a testu připojení. U IP adresy to napíše success a u připojení k internetu také. Dám ukončit. Když však najedu na PSN, tak se to nepřipojí a napíše ať zkusím připojit kabelem (což nemam odkud). A vyhodi to chybu z DNS nastavením. Jenže to v PC mam nastaveno automatické přidělování. Poté, když zkusím znova test připojení, tak mám u IP i u připojení k netu Failed... děkuji za rady!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu