Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosím o ,, doporučení, radu ,, děkuji

johny23

Otázka

Zdravím,

Chtěl bych se zeptat na VAŠE NÁZORY na psp 1-,2-,3-004 .. Chtěl bych doporučení, které bych si měl vybrat.

Jde mi o pohodlí držení :psp: a samozřejmě spolehlivost. (chci ho jen na hry)

Ještě mám dotaz na VAŠE ZKUŠENOSTI s bateriemi 2400 a 3600mAh, pokud vim v základu je 1200mAh.

A poslední dotaz na doporučení paměťové karty → 4 , 8 nebo 16GB ? (a jaký má vliv jejich třída rychlosti př.: Class 4)

nerad bych koupil 16gb nějakou pomalejší a potom zjistil, že se mi to bude sekat :/

Na internetu jsem zjistil, že flashnout jdu všechny, takže budu rád, když mi popřípadě řeknete které vybrat a proč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

nejlíp se drží 2004 + 3004 vejde se dobře v neoprénovim pouzdře do kapsy na denodení nošení .. obyč baterka vydrží přez 5hodin hraní v reálu, což mi stačí, na 2-3 dny cestování do práce a z práce, k silnějším baterkám se vyjádří určo někdo kdo je má :) paměťovka 16GB nej .. vejde se na ní halda her.. class 4/10 atd.. je rychlost zápisu pro hraní her je důležitý čtení čili žádnej problém a když se něco seká tak je spíš potřeba rozbalit .cso obraz na nekomprimovanej .iso, to jde v pc, i programem v pspčku a pak běhá vše i z nejlevnější class4 pamětovky ( sám jí mam )

chcešli jasnější barvy na displeji ber 3004, chcešli jen menší povůrku tak stačí 2004... fat brát jen asi za supr cenu.. :) páč je prostě větší a těžší .. ( měl sem všecky .. první pspčko sem si kupoval právě fatko, za cca 5000 ... ) časem když bylo víc her páč první sem asi po 2 měsících prodal sem měl slimko, a ted mam 3004 na hraní her kerý sou na pspčku prostě nej a na pár co sem nedohrá ldřív a sem nejspokojenější, lehoučký, pěknej displej.. :)

pspčku zdar :) :psp: i v době vity toho má pořád haldu co nabídnout, vitu mam taky :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Sám jsem to taky dlouho řešil, než jsem se rozhodl a vybral jsem si PSP 3004.

Přijde mi jako ideální volba: vyjímatelná baterka, možnost Skypovat, velký displej...

Kartu mám 16GB origo Sony, šlape jak má a vleze se tam všechno co potřebuju a ještě mi místo zbylo :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu