jizva1468626820 Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 zdravim,firewal v routeru mi blokuje hraní přes xbox live neví te co s tím? když napíšu ip adresu z routeru do prohližeče tak mi to napíše stránka nenalezena díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Worda Odesláno Červenec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2013 Měl jsem podobný problém. Stačilo u routeru zapnout UPnP a povolit port, ale číslo si teď nevzpomenu. Xbox mi ho napsal. Problém byl vyřešen. A nebo ještě by mohlo zafungovat kdyby si vypnul DHCP a xboxu přiřadil pevnou IP adresu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hightower Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Jaký máš router ? většinou stačí jak píše Worda nastavit UPnP . DHCPko bych nevypínal musel bys nastavit v domácí síti vše . ještě je možnost na IP adresu xboxu povolit DMZ tim otevřeš na xbox všechny porty . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.