nadoxx Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Dobrý den, měl bych dotaz ohledně jedné android free hry. Jedná se o hru, Dark Avenger, která je zdarma dostupná na play shopu https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamevil.doz.global&hl=cs Je to jediná hra co mě na mobilu baví hrát, ale zamrzá (nereaguje, restartuje telefon..) Nevíte, jaká je minimální HW náročnost? Můj mobil (Sony Ericsson Xperia Arc LT15i) má jednojádrovej 1Ghz procesor s 512MB RAM pamětí. Hra se v pátém kole u posledního bose sekne a telefon musím restartovat (tvrdě) [Vyndám baterii :( ] Nejsem jediný, komu se tohle stává a to mají i o něco lepší telefony (viz. recenze u hry) Chci si koupit tablet, na práci ale abych taky mohl hrát hru co mě baví :D jenže, nevím jak silný. Uvažoval jsem o 1GB RAM a minimálně dvoujádrový procesor 1,5Ghz+ Myslíte si, že by to mohlo stačit? nebo něco udělat s telefonem? Předem děkuji za reakce :) S přáním hezkého zbytku dne, přeje Nadoxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadoxx Odesláno Červenec 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Nahraj si do telefonu neoficiální ROM a půjde to. Bratránek měl to samý. Jo a nejde ani tak o CPU a RAM, ale o GPU http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=965 Jinak nedoporučuju takový ty čínský tablety. Když tablet tak od pořádné a známé firmy. Kamarád si koupil parametrově nabouchnej tablet od čongů ale je to taková plečka že to radši hned prodal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadoxx Odesláno Červenec 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Děkuji Kdyre, ale někde jsem četl, že pokud nahraji tu "neoficiální ROM" tak přijdu o všechny data v telefonu (musí se to dělat v továrním nastavení telefonu) - mám pravdu? ... Ohledně toho tabletu, koukal jsem na ty "činský" a jsou opravdu nabouchaný ale i tak bych si to nekoupil. Uvažoval jsem o iPad 1 nebo iPad 2 ... Lidé si docela chválí i Ainol (vůbec neznám asi čína) viz. http://ainol-novo.cz/ to už raději ten GoClever A hlavně tablet s 3G :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Zkus tu ROMku ale i tak je ten telefon moc slabej ma jen 1x1Ghz s Adreno 205...jeste k tomu je to CPU stary(45nm). Ja mam LG Optimus 2X a na tom to bezi v pohode(Nvidia Tegra 2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Hod tam neoficiální romku z XDA. Jsou tam GPU boosty takže grafika beží o něco rychlejí. cca 10% a gpu jede na 1,4ghz a je to fofr. Je to dost znát. Jinak o data přídeš, ale všechno jde zálohovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadoxx Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 Zálohuji vše co jde, jen nějak nemohu přijít, jak se dají zazálohovat zprávy (SMS - mám některé důležité prac. konverzace) Jdu telefon teď házet na reklamaci z důvodu prasknutí krytu u senzoru.. snad to vezmou .. a mohli by mi vrátit i peníze (což se nestane) :( :D Pak to tam hodím, snad se mi to povede, popřípadě se sem zas na Vás obrátím :) Díky lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadoxx Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 Mám prosbu :D postnete mi link na přímé stažení? Hledám a hledám, ale nevidím a nevidím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 na co link na romku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadoxx Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 Ano. Hledal jsem to, ale nenašel :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 stačí si jen vybrat http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=965 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadoxx Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 a co je z toho to "nejlepší" ?? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 všechno je to +- stejný. Ale vybírej si něco co běží na androidu 4.1 a novější ;). neřeš čísla jako 4.1.1, 4.1.2,.... nebo 4.1 vs 4.2 je to všechno +- stejný. Spíš vybírej podle vzhledu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadoxx Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Spíše bych měl hledat na nižší verzi, ne? když mám verzi androida 4.0.4 (poslední dostupná aktualizace od sony - na starší modely) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250691 nebo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920207 které by jste si zvolili vy? :)) Jen ale nechápu, jak vzhled může pomoci ke zvýšení výkonu?! Nebo zas koukám špatně? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Hele jednoduše, neřeš co udělalo sony. Vyber něco 4.1 a novější. Ty romky jsou ořezaný o blbosti, jsou nataktovaný. Mužeš ten telefon dostat až na 1.7ghz + nataktovaná grafika. Ve hře je to třeba i 20% výkonu oproti originální romce. A vybírej podle vzhledu protože každá ta romka je +- stejná, pouze se liší vzhledem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadoxx Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Takže se nemám koukat na verzi androidu, ale na vzhled - jednoduše řečeno.. ? Snad už k tomu nic nepotřebuji a "instalace" bude snadná :D .. PS.: Díky za trpělivost, určitě jsi ztrácel nervy se mnou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 vyber si android 4.1 a novější a protože takovejch fw je tam dost tak si vybírej jakej se ti líbí ;) s instalací ti potom pomůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadoxx Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Dobře, něco vyberu až po reklamaci telefonu - zítra.. takže do měsíce se ozvu ;) Mockrát děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2013 ok v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadoxx Odesláno Srpen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 ok v pohodě Tak už mám telefon doma, jen nebudu mít připojení, protože budu tahat kabel po bytě tudíž bez internetu max dva dny .. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 ok pak napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadoxx Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Tak jsem připraven splnit Tvé instrukce :D ... Můžeš mi zatím napsat začátek, nebo hodit nějaký link, kde to bude vysvětleno krok po kroku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=965 zde si vyber nějakej software, většinou je v závorce napsáno ROM. Až si nějakej vybereš tak potom skype, nebo tak něco a porádím ti zbytek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.