Tomashek13 Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 řeší se to na offifórech už od nepaměti ... takže bych tě směroval tam .. každopádně abys neřekl že sem ti nedal ani tip :D http://forums.heroesofnewerth.com/wiki/index.php/3GB_Boot_Flag#Windows_Workarounds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 Přeinstaluj mě to dělalo to samí nakonec jsem ho sosl odznova a přeinstaloval xD Ted mi jede na Win 8 Enterprise 64 bit jak pomásle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashek13 Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 no kolega nahoře měl dobrou připomínku před znovuinstalovaním to zkus stáhnout znova... vzpomínám že na jeden pc sem prostě hon dostat nemohl , ale časem když sem to zkoušel znovu s jinou instalačkou tak to šlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashek13 Odesláno Srpen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 .. PROSÍM O LOCK, NEBO SMAZÁNÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.