TomasP. Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 Ahoj všiml jsem si,že když dam vypnout konzolu obraz okamžitě vypne,ale konzole ještě chvilku jede jednou problikne a vypnese... Ma s tim někdo zkušenost diky... Je to origo žadny flashh ani rgh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TomasP. Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 (upraveno) jj měl jsem před tim jaspera a nikdy jsem tohle nezaregistroval tohle je falcon... Doufam,že se jeden den nerosviti červeně... Zkoušel jsem hned po zapnuti vypnout,ale změna žadna... Upraveno Červenec 23, 2013 uživatelem TomasP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 Falcon se určitě jednou rozsvítí červeně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TwiCe Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 a nesvítí červeně spíš fénix? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TomasP. Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 Co jsem ještě spozoroval když jsem ve hře a vypnu ji přes ovladač hned aniž bych se vratil do menu tak se vypne okamžitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TomasP.
Ahoj všiml jsem si,že když dam vypnout konzolu obraz okamžitě vypne,ale konzole ještě chvilku jede jednou problikne a vypnese...
Ma s tim někdo zkušenost diky...
Je to origo žadny flashh ani rgh...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.