Viitaz Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Ahoj,jde konkrétně o hru borderlands 2, do který jsem fakt blázen. Jde o to,že si chci do hry přidat DLC (mechromancer,psycho, Tiny Tina assault atd.). Bohužel stále nevím jak na to. DLC stáhnu..jsou to soubory v podobě nesmyslnýho názvu ( F8462AWDC547...) a co potom s tím dál? Title update tam mám ten nejnovější - tj.9, availability pack jsem stahoval 4 a dával to normálně přes flasku do xboxu na disk,ze kterého vybírám save při zapnutí hry...bohužel datadisky stále nic :( Dokáže mi někdo poradit prosím? Byl bych Vám vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richie1468628134 Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 DLC dej do složky Content/0000000000000000/id hry/00000002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 dalsi moznost, kterou pouzivam ja a vsem doporucuji, je pouziti programu xbox 360 content manager, program umi pomoci ftp nakopirovat data do xboxu... v pripade dlc je ovladani velmi jednoduche, staci vybrat dlc a poslat do xboxu, program uz si sam zjisti o jakou hru jde, vytvori slozku, proste to udela vse za tebe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.