theoneandonly_IC Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2007 cau lidi, potreboval bych nejakyho borce kterej se vyzna ve svete xbox 360, jestli by mi mohl poradit kde koupit a co a jak, plz :)...napiste kdyztak PM, diky diky diky ;)
0 F.a.n.o Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2007 cau lidi, potreboval bych nejakyho borce kterej se vyzna ve svete xbox 360, jestli by mi mohl poradit kde koupit a co a jak, plz :)...napiste kdyztak PM, diky diky diky ;) PM neee, me to taky zajima! 8)
0 kronoss Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2007 jediny co si musis rozhodnout predem je: 1- budes hrat pres net (potreba headsetu a hlavne nehackly mechaniky)? 2- budes stahovat dema (potreba disku a nehackly mechaniky)? 3- chces parit jen singl bez netu s hacklou mechanikou (nepotrebujes nic :)) pro posledni variantu doporucuju Arcade ktery sezenes novy za 7 tisic v Alzasoftu a ma zatim nejlepsi hardware (jen mu chybi harddisk a je tam jen 256MB memory karta).
0 xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2007 omlvouvám se za nepravidvé zprávy kronosse, stahovat vše a hrát online se dá i s flashem
0 kronoss Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2007 omlvouvám se za nepravidvé zprávy kronosse, stahovat vše a hrát online se dá i s flashem ano to je pravda.. mnel jsem tam napsat presne - muzes byt na LIVEku - hrat po netu i stahovat (s hacknutou mechanikou), jen je tu riziko BANu.
0 corvette Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2007 ano to je pravda.. mnel jsem tam napsat presne - muzes byt na LIVEku - hrat po netu i stahovat (s hacknutou mechanikou), jen je tu riziko BANu. Kdyz mas hacklou mechankiu a hrajes original po netu taky mas BAN ?8)
Otázka
theoneandonly_IC
cau lidi, potreboval bych nejakyho borce kterej se vyzna ve svete xbox 360, jestli by mi mohl poradit kde koupit a co a jak, plz :)...napiste kdyztak PM, diky diky diky ;)
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts