theoneandonly_IC Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 cau lidi, potreboval bych nejakyho borce kterej se vyzna ve svete xbox 360, jestli by mi mohl poradit kde koupit a co a jak, plz :)...napiste kdyztak PM, diky diky diky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 F.a.n.o Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 cau lidi, potreboval bych nejakyho borce kterej se vyzna ve svete xbox 360, jestli by mi mohl poradit kde koupit a co a jak, plz :)...napiste kdyztak PM, diky diky diky ;) PM neee, me to taky zajima! 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kronoss Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 jediny co si musis rozhodnout predem je: 1- budes hrat pres net (potreba headsetu a hlavne nehackly mechaniky)? 2- budes stahovat dema (potreba disku a nehackly mechaniky)? 3- chces parit jen singl bez netu s hacklou mechanikou (nepotrebujes nic :)) pro posledni variantu doporucuju Arcade ktery sezenes novy za 7 tisic v Alzasoftu a ma zatim nejlepsi hardware (jen mu chybi harddisk a je tam jen 256MB memory karta). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 omlvouvám se za nepravidvé zprávy kronosse, stahovat vše a hrát online se dá i s flashem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kronoss Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 omlvouvám se za nepravidvé zprávy kronosse, stahovat vše a hrát online se dá i s flashem ano to je pravda.. mnel jsem tam napsat presne - muzes byt na LIVEku - hrat po netu i stahovat (s hacknutou mechanikou), jen je tu riziko BANu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 ano to je pravda.. mnel jsem tam napsat presne - muzes byt na LIVEku - hrat po netu i stahovat (s hacknutou mechanikou), jen je tu riziko BANu. Kdyz mas hacklou mechankiu a hrajes original po netu taky mas BAN ?8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
theoneandonly_IC
cau lidi, potreboval bych nejakyho borce kterej se vyzna ve svete xbox 360, jestli by mi mohl poradit kde koupit a co a jak, plz :)...napiste kdyztak PM, diky diky diky ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts