joan07 Odesláno Červenec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2013 Neni tu někdo kdo často chodí na playstation home a je tam jak doma?Rád bych se přidal díky za info:):):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červenec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2013 taky by mě zajímalo :) ps3 už mám objednaný a z videí ten ps home vypadá zajimavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2013 Byl jsem tam kdysi dávno asi pět minut a nevím, proč bych se tam měl ještě někdy vracet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 mě takovýhle sociální blbosti moc nebavěj ale když sem měl jenom 2 hry tak sem tam hrál minihry ale ty nejsou kdo ví jak skvělí . A když tam byla nějaká lepší tak mi nešla kůli pomalýmu připojení přes mp . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.