TheJacob Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 Pri potvrzeni, ze chci nainstalovat posledni verzi 1.07 se mi PS restartuje a k updatu nedojde. Zkousel jsem to nekolikrat a pokazdy se to restartuje. Nevi nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2013 zkus smazat aplikaci a pak ji znova nainstaluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingcz Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Proc bys proboha nainstaloval YouTube aplikaci na PS3? Od ovladani az po zhlednuti videa, proste facepalm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Červenec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2013 kingu je to celé pouze o zvyku, já mám v YT aplikaci nakoukaných asi 20 hodin ale kdyby to nešlo propojit s mím YT acc kde si naklikám na PC historii a v PS3 si to pak pouštím asi bych se na to vysral. Jinak není to uplně to nejhorší co jsem viděl, LG dávála před 3-4 rokama horší YT aplikaci do televizí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TheJacob
Pri potvrzeni, ze chci nainstalovat posledni verzi 1.07 se mi PS restartuje a k updatu nedojde. Zkousel jsem to nekolikrat a pokazdy se to restartuje.
Nevi nekdo co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.