TheJacob Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2013 Pri potvrzeni, ze chci nainstalovat posledni verzi 1.07 se mi PS restartuje a k updatu nedojde. Zkousel jsem to nekolikrat a pokazdy se to restartuje. Nevi nekdo co s tim? Citovat
0 seth123 Odesláno Červenec 26, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2013 zkus smazat aplikaci a pak ji znova nainstaluj Citovat
0 kingcz Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2013 Proc bys proboha nainstaloval YouTube aplikaci na PS3? Od ovladani az po zhlednuti videa, proste facepalm. Citovat
0 seth123 Odesláno Červenec 29, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2013 kingu je to celé pouze o zvyku, já mám v YT aplikaci nakoukaných asi 20 hodin ale kdyby to nešlo propojit s mím YT acc kde si naklikám na PC historii a v PS3 si to pak pouštím asi bych se na to vysral. Jinak není to uplně to nejhorší co jsem viděl, LG dávála před 3-4 rokama horší YT aplikaci do televizí Citovat
Otázka
TheJacob
Pri potvrzeni, ze chci nainstalovat posledni verzi 1.07 se mi PS restartuje a k updatu nedojde. Zkousel jsem to nekolikrat a pokazdy se to restartuje.
Nevi nekdo co s tim?
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.