Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Udělal jsem dobře koupí PS3 60GB verze?

TheRomano96

Recommended Posts

Zdra lidi, konečně jsem si objednal svůj první :) PLAYSTATION 3 a to hlavně kvůli hře GTA V a zvolil jsem bazarovou verzi 60GB. Chci se zeptat zkušenějších jestli je to dobrá verze. Jestli ta 60GB nemá nějaké problémy (přecijenom 60gb je jedna s prvních) Ale co si budem povídat co do výbavy nebyla dodnes tahle verze překonaná. Po výměně disku za větší což někdy možná udělám to bude top PS3 kam se hrabě nějakej hračkoidní SuperSlim (taky se vám tak nëlíbí?)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koupil jsem za 3000, 1 ovladač pravděpodobně SIXAXIS, ovladač pro ovládání Blu-Ray přehrávače, 3 PS3 hry (Medal Of Honor Airborne, Racedriver GRID, Midnight Club Los Angeles) a 2 PS2 hry (Resident Evil Outbrake File 2, Resident Evil 4) Ale doma to ještě nemám, očekávám že příjde v úterý/středu.

Odkaz ke komentáři

Měl bych ještě pár začátečnických dotazů - přecházím s XBOX 360 tak se nedivte :)

1) Je stále Multiplayerové hraní zdarma nebo už SONY tuto službu zpoplatnilo?

2) Je na tom vážně 60GB verze tak špatně se spolehlivostí?

Odkaz ke komentáři

1) jo je ale muzes vyuzit i sluzbu PSN+ ktera je zpoplatnena ale mas tam vyhody typu hry zadarmo atd...

2) je to prvni model PS3 takze uz je to pekne stary a nemuze vedet co s tim bylo...muze se ti prehrivat nebo tak neco.Ja mel verzi s 80Gb a nikdy sem s ni nemel problemy.

Odkaz ke komentáři

Tak konzole dneska přišla a mám z ní velkou radost. YLOD neměla neboť původní záruční plomba na boku je neporušená, je čistá a v pěkným stavu. Vyfoukal jsem jí kompresorem od prachu a můžu říct že za 3000 je to dobrej kauf. I s těma hrama a Blu-Ray ovladačem. Teď zrovna instaluju aktualizace a těším se až tam šoupnu hru :)

Odkaz ke komentáři

Jinak konzole se nepřehřívá, ventilátor si udržuje poměrně tiché otáčky za celou dobu hraní (zkoušel sem MOH: Airborne, Demo Heavy Rain, Motorstorm) i přesto že je v místnosti skoro 30 stupňů. Od zapnutí se při hraní zvednou otáčky o jednu rychlost a potom udržuje dvojku (možná skočí na trojku nevím je vcelku tichá tak to člověk skoro neregistruje). Tzn. že chlazení a pasta na chladičích je v dobrým stavu. Ale večer ji čeká zátěžovej test v podobě hraní Killzone 2 to už budu hrát dýl tak uvidím jak obstojí :)

Odkaz ke komentáři

Jinak konzole se nepřehřívá, ventilátor si udržuje poměrně tiché otáčky za celou dobu hraní (zkoušel sem MOH: Airborne, Demo Heavy Rain, Motorstorm) i přesto že je v místnosti skoro 30 stupňů. Od zapnutí se při hraní zvednou otáčky o jednu rychlost a potom udržuje dvojku (možná skočí na trojku nevím je vcelku tichá tak to člověk skoro neregistruje). Tzn. že chlazení a pasta na chladičích je v dobrým stavu. Ale večer ji čeká zátěžovej test v podobě hraní Killzone 2 to už budu hrát dýl tak uvidím jak obstojí :)

Přeju hodně stěstí. Já takové neměl. Po koupi běžela také tiše. Ale jen týden.

Odkaz ke komentáři

máš štěstí, ale pravej test ti dá the last of us :P to rozžhavilo aj moji slimku kterou běžně neslyším. Ať slouží

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu