007lucas Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 potřeboval bych pomoct s psp fat,nejlepe nekdo z prahy kdo má v sobotu čas...thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Jestli jeste nikoho nemas , tak Ti mohu v sobotu odpoledne pomoct. Jsem z Prahy a mam udelanou pandoru. Akorat jsem jeste zadne Brickle PSP nemel ,tak nevim jestli se nam to podari. Na svem jsem to radeji netestoval protoze jsem ho jeste nebricknul. Jestli chces tak mi nepis tel cislo na petrh2005@volny.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Jestli jeste nikoho nemas , tak Ti mohu v sobotu odpoledne pomoct.Jsem z Prahy a mam udelanou pandoru. Akorat jsem jeste zadne Brickle PSP nemel ,tak nevim jestli se nam to podari. Na svem jsem to radeji netestoval protoze jsem ho jeste nebricknul. Jestli chces tak mi nepis tel cislo na petrh2005@volny.cz k tomu potrebujes jeste "magic memory stick", to ale vytvoris bez PSP normalne v kompu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 To mam a mam i ultimate magic memory stick. Pripravenej na unbrick jsem dobre jen to prubnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 ja ti to udelám už asi 4krát jsem to dělal ale myslim vícekrát,ale ty máš Slim or Fat?? Edit: pardon nevšim sem si že tam píšeš "s psp fat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kure Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 a neni tu nekdo z okoli hradce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 ja Česká Třebová ale to je z ruky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kure Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 a delas pandoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 hele napis me na icq 263-514-596 a domluvime se!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
007lucas
potřeboval bych pomoct s psp fat,nejlepe nekdo z prahy kdo má v sobotu čas...thx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts