nadoxx Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Zdravím Vás přátelé! Měl bych na Vás dotaz, stupidní ale dotaz je dotaz. Nemohl jsem nikde dohledat jednu informaci, kterou bych mile rád uvítal. Jde o informaci k modelu Asus Padfone 2. Zajímalo by mě, pokud jde ovládat (mít zapnutý) oba dva předměty naráz. Koukat na tabletu třebas na video a na telefonu mít rozjetou pracovní konferenci (SMS). Někdo říká, že po odebrání telefonu z "doku" nejde tablet vůbec zapnout, někdo zas že jde ale po vytažení se tablet vypnu a poté se musí znovu zapnout.. Tímto Vás žádám o Vaši radu, JAK TO TEDY VE SKUTEČNOSTI JE ?! Děkuji za veškeré reakce, ať již stupidní nebo odborné, vše rád uvítám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadoxx Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2013 Refresh ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Srpen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2013 Co třeba napsat na podporu ASUS? :roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadoxx Odesláno Srpen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Chtěl jsem se zeptat už taky, jestli s tím nemá někdo zkušenost.. je toho více co bych jim tam psal, ale mě stačí tato hlavní informace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackout Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Tablet zapnout nejde bez telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadoxx Odesláno Srpen 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 Tablet zapnout nejde bez telefonu Děkuji za odpověď, tato informace pro mě velice užitečná. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.