Deutsch Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Čaute lidi, budu mít asi hloupou otázku, ale pro jistotu se ptám zkušenějších. Jsem mimo domov a nechal jsem zapnutý PS3, je to už den a nějakou dobu pojede. Je moožný, aby se nějak přehřála?? mám strach, proto se ptám :) Díky :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 winkja Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 pokud maš nastavene automatické vypnutí.. pokud ne... pak doufej že nemáš v pokoji saharu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 pokud mas slim a nenechal jsi tam pustenou hru a je pouze v menu,tak je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Deutsch
Čaute lidi, budu mít asi hloupou otázku, ale pro jistotu se ptám zkušenějších. Jsem mimo domov a nechal jsem zapnutý PS3, je to už den a nějakou dobu pojede. Je moožný, aby se nějak přehřála??
mám strach, proto se ptám :) Díky :ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.