Reiden Odesláno Srpen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2013 zdravim lidi, zvirata a ostatni zde se nalezajici existence. Sháním sluchátka Steel Series Siberia V2. dnes se mi ozval jeden prodejce, ale když jsem se koukal na fotky,tak vyšlo najevo, že se prodejce spletl a neprodává Siberia V2, ale jen obyčejné Siberie... má někdo s těmito sluchátky zkušenosti? potřeboval bych vědět jak velký je mezi nimi rozdíl,a bych věděl,jestli se vyplatí koupit V1ky....i když se mi do toho popravdě moc nechce. díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2013 (upraveno) a kde si ich hladal? Tu ich maju, aj toto su jednotky? http://www.nstore.cz/index.php?route=product/product&product_id=128012 Upraveno Srpen 3, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2013 hledal jsem ruzne po bazarech protoze nove (jak vidis) jsou predrazene. btw. toto jsou V2ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2013 (upraveno) hledal jsem ruzne po bazarech protoze nove (jak vidis) jsou predrazene. btw. toto jsou V2ky Aha...nevedel som, ze hladas bazarovky. Odkial vies, ze su nove predrazene? :D Nebude to skor o tom, ze ty za ne nechces dat taku sumu? :D Zapamataj si: Nic nie je drahe, len penazi je malo! ;) Upraveno Srpen 3, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2013 dobre,mas pravdu,nechci za ne davat takovou sumu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Sakra kam na tyhle ceny chodíte na CZC - http://www.czc.cz/steelseries-siberia-v2-white/67261/produkt za 1 700,- první stránka na kterou jsem se podíval, kdybych koukal dýl, tak věřím, že najdu ještě levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.