Robert Horčík Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Dobrý den, už delší dobu mám nápad. Myslím si že toto ještě v čr není, a pokud je tak o tom alespoň nevím a nikdy jsem neviděl. Chtěl bych si otevřít v Praze (někde poblíž centra) půjčovnu her na Xbox a PS, fungovalo by to na principu kdysi videopůjčoven. Peníze na to mám, dělal jsem i nějaké finanční odhady. Jen jde o to jestli by jste zrovna třeba VY si takovou hru půjčili. Jde o to že hry nejsem dnes nijak levné a pokud vyjde novinka např. Battlefield 4 za 1600,- a hráč si chce hru jen zahrát a projít ( ne hrát přes net) tak by pro něj bylo adekvátní si hru např za 3 stovky půjčit na týden. Zajímají mě vaše názory připomínky námitky prostě vše. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 nápad to není špatný ale mě se zdá, že to není možné u nás legálně provozovat. Musel bys to mít spíš jako bazar kde za 1600 prodáš a za 1300 ti hru prodají zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Horčík Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 udělal bych hlavne členství, s tím že by dotyčný zaplatil (dám příklad konečné ceny bych uvedl až později) 5 000,- na rok a mohl by si libovolne půjčovat kteroukoliv hru po dobu 1 roku. hru by si vždy mohl půjčit na týden a po domluvě by si mohl ještě o týden prodloužit, zajistil bych půjčovnu i pro lidi mimo prahu, po celé čr, hry by mu chodili poštou. Přijde mi to jako dobrý nápad, co vy na to tedy? šli by jste do nečeho takového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Horčík Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 to seth: vím jak to legálně provozovat, zjištoval jsem si něco o tom. takže s tímto problém nebude, jde jen o to jestli by byl zájem počítal jsem a potřeboval bych mít minimálně 200 memberů, co by tuto službu využívali, myslím si že dát 5000,- za rok a pak si půjčovat hry jak chci je lepší než si koupit 5 origo her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 nápad to není špatný ale mě se zdá, že to není možné u nás legálně provozovat. Musel bys to mít spíš jako bazar kde za 1600 prodáš a za 1300 ti hru prodají zpět přesně tak u nás v Ostravě něco podobného je takže určitě by si nebyl první koho to napadlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 nápad to není špatný ale mě se zdá, že to není možné u nás legálně provozovat. Musel bys to mít spíš jako bazar kde za 1600 prodáš a za 1300 ti hru prodají zpět Robert Horčík přesně tak u nás v Ostravě něco podobného je takže určitě by si nebyl první koho to napadlo :) sorryposlal jsem to dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 být tebou tak jdu spíše na měsíční členství, jelikož bůr hned z fleku moc lidí nedá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Myslím že u nás by to nefugovalo.. sám víš jak skončily půjčovny DVD :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Horčík Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 jasně no v nabídce by bylo měsíční kvartální a roční (celoživotní :D ) první možná nejsem, ale byl bych první co by to opravdu rozjel a dostal do podvedomí lidí. Z mích kamarádů o tom nikdo neslyšel jde mi jen o to jestli by hráči měli zájem o tuto půjčovnu prostředky na to mám, plán taky ted jde jen o to udělat průzkum trhu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Horčík Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Myslím že u nás by to nefugovalo.. sám víš jak skončily půjčovny DVD :( jasne ale tohle je neco jinyho filmy se dají stahovat proto skončili u her na konzole uz to tak jednoduché není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 jako v praze to fungovat může tam problém nevidím ale abys to posílal po celé republice :D při ceně poštovného, zadara to balit nebudeš takže pochybuju, že se vlezeš do 50 kč na balným. Posílání poštou je nebezpečné, často se stává, že dojde rozmlácený obal. Pokud budu mimopražskej vůbec se mi to nevyplatí. Při ceně za jakou by nakonec byla i s poštou jsem schopný hrát celý rok bez šibeničního termínu na dohrátí. Jinak máš obrovskou konkurenci jménem PS+ :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 princip placení za rok je podle mého z pohledu běžného uživatele píčovina, žádnej normální člověk do toho nebude investovat 5 táců za rok... nerdi možná jo, "normální" člověk nedá do her 5 tisíc, víš co je to peněz pro studenta a člověka s normálním platem... asi žiješ v jiné komunitě nebo si to nedokážu vysvětlit... není to špatnej nápad, jednou jsem si takhle hru pujčoval a nechal si ji a nelituju... pujceni stalo nejak 200 -300 + zaloha což byla cena hry... podle mě to chce najít lepší způsob... kdybych dal 5 tisíc za hry tak se podřežu asi, že utrácím za takový hovadiny... do her jsem za celou dobu nastrkal tak 10 tacu max a jsem spokojenej... ber to víc z pohledu běžnýho uživatele, né zapařence, kterej chce všechny prachy za rok co nejvíc využít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 alexxx :D tož to jsi mě pobavil. Doporučuju ti navštívit sekce bazar/ sběratelé a weby jako konzolista/zing abys měl představu co jsou lidé schopní utrati za hry i měsíčně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 alexxx :D tož to jsi mě pobavil. Doporučuju ti navštívit sekce bazar/ sběratelé a weby jako konzolista/zing abys měl představu co jsou lidé schopní utrati za hry i měsíčně :D ano, ale asi tak pětkrát jsem zdůraznil, že mám na mysli normálního hráče... ne nerda... pokud je to nerd, tak je to jeho hobby, lifestyle a investuje do toho peníze. Například mé záliby jsou: auta, sex, drugs and rocknroll, tak na hry fakt prachy nemám. Klientela tvořená z nerdů a bohatých lidí... já bych se stím osobně nespokojil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 to je snad jedno ne jakou mas klientelu jestli je nerd/bohac/devkar/zelenej/modrej hlavne ze plati ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Horčík Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 ano, ale asi tak pětkrát jsem zdůraznil, že mám na mysli normálního hráče... ne nerda... pokud je to nerd, tak je to jeho hobby, lifestyle a investuje do toho peníze. Například mé záliby jsou: auta, sex, drugs and rocknroll, tak na hry fakt prachy nemám. Klientela tvořená z nerdů a bohatých lidí... já bych se stím osobně nespokojil... jasný ale beru běžný lidi, ne 15ti letý kluky který maj 300,- týdně to by opravdu moje cílová klientela nebyla, dělal jsem už hodně byznysů, ale chtěl jsem zkusit něco co by mě bavilo a co tu ještě není ( nebo alespon ne v takové míře) a napadlo mě toto. Myslím si že cílová skupina bude jasná, ted jim to jen dostat do podvědomí. Jde o to udělat nějakej zákaznickej systám výhody atd. to na lidi odjakživa platí. jinak si myslim ze vyhodit 5000:12 = 400,- měsičně za to že si mohu libovolně půjčovat hry je velmi slušné, lepší než si koupit každý měsíc jednu hru, kterou za víkend dohraju. Musíte to brát z tohoto hlediska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 to je snad jedno ne jakou mas klientelu jestli je nerd/bohac/devkar/zelenej/modrej hlavne ze plati ne ? a není lepší mít větší klientelu a mít víc peněz, než spoléhat na to, kdy si přijde ten zasranej bohatej fracek pro hru co slíbil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Horčík Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 udělal bych skupiny her (novinky, hry do 1000 500 atd s tim ze by bylo členství např. za 2500,- ročně a hráči by si mohli půjčovat hry do 500,- jde o to to kvaltně promyslet a udělat kvalitní marketing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 šak jasný, jdeš na to dobře, snad na něco příjdeš... třeba, jak psal Sovel, měsíčně se mi to zdá pohodlnější, můžeš to zrušit na měsíc třeba a příští měsíc pokračovat... ale sám si řekni, tou cestou co chceš ty, dostat z člověka 5 tacu na místě, je pro většinu czechian populace, out of reall... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Vsak se mrkni na lovefilm.com od amazonu jak resi pujcovani her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 ještě si sjednej partnery, moc sponzorů, nechci tady teď valit reklamy, ale určitě oslov game, game shop, sony, microsoft - pro ně plus, pro tebe taky ;) je dost pravděpodobné, že na to přistoupí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Horčík Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 jasny no chce to pořádně vymyslet, udělám ještě rozsáhlejší průzkum trhu,cenové kalkulace a mám v plánu to koncem září spustit. Doufám, že vše půjde jak má. Dále bych nabízel prodej konzolí a příslušenství, jelikoz bych na tom nebral skoro žádnou marži, protože by to nebyl můj primární záměr podnikání tak se dostanu mozna i pod internetové ceny. Mohl bych nabízen např. nový dualshock na PS 3 za 400,- a to si myslím že už je slušné, ale tyto ceny by byli pouze pro membry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 a není lepší mít větší klientelu a mít víc peněz, než spoléhat na to, kdy si přijde ten zasranej bohatej fracek pro hru co slíbil? tak pro ty "normalni" lidi jak ty rikas by mel prave ty mesicni clenstvi .... to mas treba jak s fitkem vetsina ma mesicni permice ale nekteri co to zerou jako prave ty hry tak neni problem dat bura za rocni permici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Horčík Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 tak pro ty "normalni" lidi jak ty rikas by mel prave ty mesicni clenstvi .... to mas treba jak s fitkem vetsina ma mesicni permice ale nekteri co to zerou jako prave ty hry tak neni problem dat bura za rocni permici pětka ve fitku na rok to je ještě pohádková cena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Horčík Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Pravděpodobně bych do toho mohl zahrnout i půjčovnů blueray filmů mít cca 50 titulů, pro lidi s PS3 či novými PS a xbox to nebude problém spustit a kvalita je fakt znát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.