Lukerson Odesláno Srpen 6, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2013 Zdravíčko, mám takový problém při nahrávání update se mi to freezne na 99% četl sem že musím disk formátovat (fullformat) Jenže mám problém, používám program guiformat.exe který sem zde na foru našel nědke v archívu stím že funguje perfektně. To funguje ale jen na quick format (rychlé formátování) a když zvolím full format tak se začne formátovat ale jen nějak do 6% a pak mi zase naskočí 0% a jede znovu Citovat
0 aaischa Odesláno Srpen 6, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2013 update na jakou verzi ? zadny update by nemel vyzadovat format, kdyz to naformatujes v psku v recovery menu to si zkousel :) netreba formatovat v pc :D Citovat
0 Lukerson Odesláno Srpen 7, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2013 Jde o to chápeš že když dám update tak mi to freezne na 99% když to pak vypnu a zapnu tak to nenajede, musím ten disk naformatovat aby se vubec psko zaplo... Vyhazuje mi to tuhle chybu teď 8002F281 (disk) myslím si že je to celé diskem Citovat
0 aaischa Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2013 i tak by ses mel dostat do recovery.. vyply psko, drzis zapinaci cuflik nez se zapne a sam vypne. pak znova drzis zapne se pipne jednou ,dvakrat, a pustis a ses v recovery, pripojis usbckem ovladac a dostanes na vyber update, format a restore data , rebuld db.. tak tam to formatni :D Citovat
0 Lukerson Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2013 Ach, asi mě nechápeš, tam se dostanu ale při update či dalším z výběru možností mi to vyhodí tu chybu ! :D Citovat
0 aaischa Odesláno Srpen 11, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2013 jo takhle, takze v recovery format nefunguje... ? takhle to myslis .. ikdyz nedas update a rovnou format a tenprve pak zkusit update :D ? Citovat
0 Lukerson Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2013 Jasně, prostě mi to v recorvery vyhodí ten chybový kod, nebo disk corrupted a při čistém update mimo recorvery se freezne na 99% Citovat
0 Lukerson Odesláno Srpen 12, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2013 Vyřešeno prosím LOCK :)) Děkuji aaischa , pomohl LOW LEVEL FORMAT Citovat
Otázka
Lukerson
Zdravíčko, mám takový problém
při nahrávání update se mi to freezne na 99% četl sem že musím disk formátovat (fullformat)
Jenže mám problém, používám program guiformat.exe který sem zde na foru našel nědke v archívu stím že funguje perfektně.
To funguje ale jen na quick format (rychlé formátování) a když zvolím full format
tak se začne formátovat ale jen nějak do 6% a pak mi zase naskočí 0% a jede znovu
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.