Lukerson Odesláno Srpen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2013 Zdravíčko, mám takový problém při nahrávání update se mi to freezne na 99% četl sem že musím disk formátovat (fullformat) Jenže mám problém, používám program guiformat.exe který sem zde na foru našel nědke v archívu stím že funguje perfektně. To funguje ale jen na quick format (rychlé formátování) a když zvolím full format tak se začne formátovat ale jen nějak do 6% a pak mi zase naskočí 0% a jede znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Srpen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2013 update na jakou verzi ? zadny update by nemel vyzadovat format, kdyz to naformatujes v psku v recovery menu to si zkousel :) netreba formatovat v pc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukerson Odesláno Srpen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 Jde o to chápeš že když dám update tak mi to freezne na 99% když to pak vypnu a zapnu tak to nenajede, musím ten disk naformatovat aby se vubec psko zaplo... Vyhazuje mi to tuhle chybu teď 8002F281 (disk) myslím si že je to celé diskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 i tak by ses mel dostat do recovery.. vyply psko, drzis zapinaci cuflik nez se zapne a sam vypne. pak znova drzis zapne se pipne jednou ,dvakrat, a pustis a ses v recovery, pripojis usbckem ovladac a dostanes na vyber update, format a restore data , rebuld db.. tak tam to formatni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukerson Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 Ach, asi mě nechápeš, tam se dostanu ale při update či dalším z výběru možností mi to vyhodí tu chybu ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Srpen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 jo takhle, takze v recovery format nefunguje... ? takhle to myslis .. ikdyz nedas update a rovnou format a tenprve pak zkusit update :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukerson Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 Jasně, prostě mi to v recorvery vyhodí ten chybový kod, nebo disk corrupted a při čistém update mimo recorvery se freezne na 99% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukerson Odesláno Srpen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Vyřešeno prosím LOCK :)) Děkuji aaischa , pomohl LOW LEVEL FORMAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukerson
Zdravíčko, mám takový problém
při nahrávání update se mi to freezne na 99% četl sem že musím disk formátovat (fullformat)
Jenže mám problém, používám program guiformat.exe který sem zde na foru našel nědke v archívu stím že funguje perfektně.
To funguje ale jen na quick format (rychlé formátování) a když zvolím full format
tak se začne formátovat ale jen nějak do 6% a pak mi zase naskočí 0% a jede znovu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.