sallvator Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 zdravím, trochu unahlene jsem si ted v akci koupil telku panasonic txl-42et5, je to 42" full hd LED, má 3D a smart a ruzne chujoviny, no je vsude dobre hodnocená ze má super obraz atd což na filmy a tv má ale narazil sme u hraní odezva je v herním modu slušná ale barvy mě dost deptaj je takova dost "tmavá" vadí mi ze cerna je fakt černá měl jsem do ted starou LCD 30" která sice malá ale měla peknej jasnej obraz a Matnej koukal sem ze na trhu už je výběr jen mezi plazmou a LED...takže co mam delat tuhle muzu vratit do 14ti dnu tak přemejslim jestli se poohlidnout po necem jinem s lepšíma barvama na hry (jasnejšíma) a dobrou odezvou ale NWM co taky bych radeji matnou ... dá se sehnat naka 40" s dobrá na hraní do 10ti klacku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 (upraveno) Ale telkace maju mnozstvo nastaveni obrazu...trochu ti nerozumiem, ze v com je problem! Menil si hodnoty v obrazovych nastaveniach? Kontrast, jas, farby, silu podsvietenia atd. atd. Mozes vyskusat kalibraciu obrazu podla tabulky v tejto recenzii http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1332412080 Upraveno Srpen 9, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sallvator Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 ano zkoušel jsem to poladit, problem je ze nevím zda má cenu ji vracet zkusit najít nakou lepší... za ty peníze je super ale ty barvy mi vadej...ale kdyz to vidim dneska asi uz nesezenu LCD co má svetlou černou...plazmy i led mají dost tmavý obraz tou "super černou" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 ano zkoušel jsem to poladit, problem je ze nevím zda má cenu ji vracet zkusit najít nakou lepší... za ty peníze je super ale ty barvy mi vadej...ale kdyz to vidim dneska asi uz nesezenu LCD co má svetlou černou...plazmy i led mají dost tmavý obraz tou "super černou" Zas nerozumiem :D Ved kazdy znalec hlada, aby na TV bola cierna aj ciernou a nie nejaky odtien sedej :D Ty si naozaj sila :D Ked pridavas kontrast, tak stale ti je obraz tmavy? Toto ti neverim. Najlepsi kontrast je taky, kde cierna sa co najviac priblizuje k opravdovej ciernej a biela je uplne biela!!! Co sa tyka sytosti farby, tak to hadam tiez nie je problem regulovat! Kamarat, mal si LCD take ake si mal, a teraz mas lepsie, len na ten zly obraz na starom LCD zabudni a zvykni si na lepsi, kde mas ciernu ciernou a bielu bielou! Inak si to nevies nastavit! Kolko mas rokov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sallvator Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 neboj nejsem lempl, umí si to nastavit ale nastavuju to uz dva dny a je to strasnej nezvik, tím jak je cerná cernou pusobý obraz dost tmavě npř v BF3 mi uplně zplívaj tmave tabulky...ma to bejt tmave modrá tabulka na trochu svetlejsi modre a ted je to cerná na cerné :-D i v nastavení jasu kde má bejt vzorové písmeno pro naladení jasu je jen cerná...to písmeno není videt uplně zmizí v cerné barve, udělám nake fotky mam tu zatim obe televize vedle sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sallvator Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 tady foto na stejne nastavení, a tu novou at přepalim jak přepálim nastavení proste je tmavá nová https://dl.dropboxusercontent.com/u/74432151/Photo%2009.08.13%2015%2042%2057.jpg stará https://dl.dropboxusercontent.com/u/74432151/Photo%2009.08.13%2015%2054%2007.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 (upraveno) Neviem, co tam mas pozapinane...ved je tam teplota farby, nejake automaticke vylepsovatka atd. atd. Ta stara TV LG je ktory model? Skusil si kalibrovat podla tej tabulky co som ti dal odkaz na recenziu? Ani tak sa ti to nepaci? [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=width: 149, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #EAEAEA]Viewing mode:[/TD] [TD=bgcolor: #EAEAEA]Cinema[/TD] [/TR] [TR] [TD]Contrast[/TD] [TD]30[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #EAEAEA] [TD]Brightness[/TD] [TD]0[/TD] [/TR] [TR] [TD]Colour:[/TD] [TD]30[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #EAEAEA] [TD]Sharpness:[/TD] [TD]2[/TD] [/TR] [TR] [TD]Color balance:[/TD] [TD]Warm[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #EAEAEA] [TD]Eco[/TD] [TD]On/Off[/TD] [/TR] [TR] [TD]Vivid color[/TD] [TD]Off[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #EAEAEA] [TD]P-NR[/TD] [TD]Off[/TD] [/TR] [TR] [TD]Intelligent Frame Creation[/TD] [TD]Off[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #EAEAEA] [TD]Gamma[/TD] [TD]2.2[/TD] [/TR] [TR] [TD]16:9 Overscan[/TD] [TD]Off[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #EAEAEA] [TD]R-Gain[/TD] [TD]-1[/TD] [/TR] [TR] [TD]G-Gain[/TD] [TD]-8[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #EAEAEA] [TD]B-Gain[/TD] [TD]6[/TD] [/TR] [TR] [TD]R-Cutoff[/TD] [TD]0[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #EAEAEA] [TD]G-Cutoff[/TD] [TD]-2[/TD] [/TR] [TR] [TD]B-Cutoff[/TD] [TD]+1 [/TD] [/TR] [/TABLE] Note: The Eco option is set to On/Off in the table because it depends on your preferences. Eco is the automatic brightness adjuster that adjusts brightness according to the surroundings. It is a practical setting if you watch TV during both daytime and night time but if you have a home cinema with controlled lighting, I suggest that you leave it off. Upraveno Srpen 9, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sallvator Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 co sme vycetl z te recenze tak muj problem bude u leskleho povrchu, píšou tma ze dělá tmavé odstíny až moc tmavé dělaj se vubec matne LEDky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.