tomking Odesláno Srpen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2013 Zdravím, koupíl jsem si před pár dny nový xbox 360 slim, všechno jede bez problémů, je to boží věc :), jen se chci zeptat na jednu maličkost, vždycky když vytahuju origo hru z xboxu, tak je to cedlo celkem teplé, je to normální? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Srpen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2013 jj mám taky slima a cd taky teplé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomking Odesláno Srpen 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2013 ale asi to není problém ne? :D protože kámoši too taky mají teplé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomking
Zdravím, koupíl jsem si před pár dny nový xbox 360 slim, všechno jede bez problémů, je to boží věc :), jen se chci zeptat na jednu maličkost, vždycky když vytahuju origo hru z xboxu, tak je to cedlo celkem teplé, je to normální? :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.