pítr Odesláno Srpen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2013 on nejde network pass pouzit vice krat pac sem si zalozil new ucet a nejde mi aktivovat myslel jsem ze kdyz mam ten key tak ze to pude :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 i0nE Odesláno Srpen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 Kod je na jedno použití, leda volat podporu Sony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Srpen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 kod je na jendo pouziti, pripadne se da na PSN shopu koupit zvlast kdyz ho clovek chce, uvidis co ti rekne podpora ale na 99% ti ten klic nezaktivujou pac je proste jen pro jeden učet, jedno použití :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 to je pekně na ho*** jako ten výmysl že si nemůžu změnit nick fakt by me zajimalo co za k****a to vymyslelo nic vratil jsem se radsi z5 na starej :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pítr
on nejde network pass pouzit vice krat pac sem si zalozil new ucet a nejde mi aktivovat myslel jsem ze kdyz mam ten key tak ze to pude :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.