adioflip Odesláno Srpen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 ahoj, když zapnu xbox 360 (rgh 2.0) tak se mi třeba vůbec nezapne, jde o to, že xbox při zapínání dělá podivné zvuky. Na to, že xbox šramotí jsem kvůli rgh zvyklý, ale toto je rychlé vrčení, které na vteřinu přestane a pak se zase opakuje, dělá to stejné zvuky jako normální rgh 2.0 při zapínání, ale je to celé zrychlené... když toto nastane, tak nejde zapnout ani xell a opakované restarty nepomáhají, vždy jsem to spravil, když jsem xbox odpojil od zdroje a zase připojil, to už se srovnal a normálně jel... problém je v tom, že toto se stávalo vždy čas od času, ale poslední dobou je to obden... Bojím se, aby mi konzole nezhebla. Mám Jasper... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 Tak nová závada, během hraní zhasne obraz a tlačítko pro zapnutí/vypnutí xboxu. Xbox nereaguje, ale prstenec svítí... vypadá to na nějakej zkrat asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.