xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 nemůžu spustit romky....mám supercard, superkey a 2GB micro SD, romky normálně převedu ale když je spustím jen černá obrazovka nic víc Přesunuto z Gameboy // TypeK^ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuiVanOrton Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 nemůžu spustit romky....mám supercard, superkey a 2GB micro SD, romky normálně převedu ale když je spustím jen černá obrazovka nic víc Nemám s tím zkušenosti, protože na NDS romky mám M3 DS Simply. Takže jenom tipuju ... bude to převodem. Nevím jestli jsou tam při tom převodu nějaké možnosti, ale jestli jo zkoušel jsi to bez všech (těch možností) ? Jinak být tebou tak zainvestuju a koupím nějakou kartu typu R4DS, M3 DS Simply, DS One apod., ten komfort je k nezaplacení. Žádný převody, žádný starosti s ukládáním, všechno běhá bez problémů. :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 vyměnil jsem to s dragunovem....kdybych to věděl..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuiVanOrton Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 vyměnil jsem to s dragunovem....kdybych to věděl..... Jinak já mám k NDS Lite do slotu 1 M3 DS Simply (+2GB microSD) na NDS hry a do slotu 2 Supercard Lite (+2GB microSD) na GBA hry a myslím že je to fakt dobrá kombinace :cheesygrin:. Jsem tedka koukal na aukro, a někdo tam nabízí R4 za fakt rozumný peníze http://www.aukro.cz/item272136975_r4_cartridge_zakladni_kit_pro_nintendo_ds_lite.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 fakt mě to začíná vytáčet už ....mám stažených hafo her a nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuiVanOrton Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 fakt mě to začíná vytáčet už ....mám stažených hafo her a nic No ale takhle ... Supercard (ve slotu2) na NDS hry není zrovna to pravý ořechový, ale takový 95% her by ti určitě mělo fungovat. Jestli ti nejde ani jediná tak něco děláš blbě ... jak se říká chyba se bude pohybovat někde v rozmezí monitoru a křesla :cheesygrin:. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 logan Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Aké hry ti nejdú?? Akú verziu softu máš. A povoľuješ pri hrách TRIM Rom?? Toto treba skoro pri každej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 potřeboval bych vypsat komplet nastavení soft mám 2.62 na převod a fw 1.83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 logan Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Píše sa to síce individuálne ku každej hre ale je to skoro vždy rovnaké. Nastavuj si to podľa tohto: http://www.dualscene.net/viewpage.php?page_id=28 Tu sú vždy najnovšie hry a ich nastavenia. Teraz tam pribudlo trochu viac, ktoré ešte niesú odskúšané ale aj o nich tam bude o chvíľu info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 ani tak nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 logan Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Napíš ktoré hry ti nejdú. Či ich náhodou nemám v NDS a tak ti aspon potvrdiť že idú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 říkám žádné ani jedna zkus nějakou malou zabalenou upnout....musí to být pro superkey a supercard....vyzkouším uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 logan Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Ale ved ja som nevedel, že ani jedna, lebo donedávna ti išli tak som myslel že ti nejdú iba teraz stiahnuté. Akú máš microSD??? Na tej istej microSD predtým hry išli? Myslíš už upravenú??? Ak ano tak to musíš počkať, môj up je 16kb/s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 jo šli nejdou z ničeho nic kdž upneš něco co ti jde tak to zjistím rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 logan Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Tu to je: Contra 4 http://www.edisk.sk/stahni/62508/Contra_4.rar_14.17MB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 a tys ji zkoušel a ok jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 tak nejde :( :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 logan Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 jj, mne išla. Neviem kde môžeš mať chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 víš co by mě zajímalo....když kartu zformátuju automaticky se mi objeví to menu ....bez upgradu.....kdyžtam dám fw......bin tak to nemůžu sám upgradovat.....nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fajnokelma Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Ahoj... mám stejnej problém... akorát místo černej obrazovky se mi objevujou bílý obrazovky... ten FW sem si auktualizoval, zkoušel sem tak 100 různej možností, stáhnul sem si tu Contru a nic. Poraďte mi prosím.... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 remind Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 A máš to převedeno ve správném programu? Ono těch karet je více druhů a každá vyžaduje vlastní konvertor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Zkus GBAtemp.net, tam ti helfnou :D Jinak základní věci, ověř, jestli máš nainstalovanou nejnovější verzi fw, máš všecky hry .nds, zkus netrimovat, třeba máš blbej trimmer. Já mám M3DS, takže s tímhle zas tolik nehelfnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
nemůžu spustit romky....mám supercard, superkey a 2GB micro SD, romky normálně převedu ale když je spustím jen černá obrazovka nic víc
Přesunuto z Gameboy // TypeK^
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts