Lovefist_88 Odesláno Srpen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 zdravím, v poslední době mám problém, že když dám připojit image soubor nějaké hry a chci dát setup či instal, tak to nejde. napíše mi to: chyba přístup byl odepřen. poradíte mi někdo prosím, jak se toho zbavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaduCZ Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Ano poradím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaduCZ Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Hoď sem Screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaduCZ Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Skus přeinstalovat program na Image.Máš Daemon Tools nebo Power Iso nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Srpen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 (upraveno) Skus přeinstalovat program na Image.Máš Daemon Tools nebo Power Iso nebo co? tady je ten obrázek, snad se zobrazuje. mám s tím nějaké problémy. daemon tools mám a zkoušel jsem ho i přeinstalovat. Upraveno Srpen 13, 2013 uživatelem Lovefist_88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaduCZ Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 TWL!Skus Power ISO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Srpen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 TWL!Skus Power ISO! tak tady máš mojí odpověď na toto :( vůbec nevim čím by to mohlo bejt. dělá mi to třeba i u skyrim kterej jsem si fakt chtěl moc zahrát. tahal jsem ho z cztorrent a podle komentů tam každýmu fungoval jen jednomu člověku ne, který měl stejný problém jako já, ale vyřešil to smazáním nějakého viru, tak jsem dal scan a fakt jsem ho tam našel a odstranil, jenže u mě problém přetrvává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 Zkusil jsi spustit instalaci jako správce?Nebo celý program jako správce?Když připojíš image v Daemonu, objeví se ti další disk, na ten klikni, nebo pravým a otevřít a najít soubor setup.exe a ten spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
zdravím, v poslední době mám problém, že když dám připojit image soubor nějaké hry a chci dát setup či instal, tak to nejde. napíše mi to: chyba přístup byl odepřen. poradíte mi někdo prosím, jak se toho zbavit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.