Bouchač Olda Odesláno Srpen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 Ahoj možná už to tu někde bude ale bohužel sem to nenašel,mám externí disk Samsung 320gb a zformátoval jsem ho na fat32 jak uz sem se tu dočetl,ale problém je v tom že xbox když ho chci nakonfigurovat tak tak to ho hodí:Cant Perform Action Mohl byste mi prosiím někdo poradit co s tím mám dělat??předem děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Použíj disk od Western Digital. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 já jsem formátoval prográmkem FAT32Format. neměl jsem pak problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobo89 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Příjde mi zbytečné kůli tomu kupovat nový esterní hdd a proto sem se ptal jestli to půjde na tento samsung Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobo89 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 (Bouchač Olda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 http://pc.bazos.cz/inzerat/26673637/Pevny-disk-HDD-Western-Digital-25-250GB-pro-notebook.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.