pítr Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 sem koukal ze to umy se pripojit k pc i přes wifi jenze se mi to nak nevede to rozjet pres usb mi to jde ale pres wifi nenajde tak se chci zeptat jak to udelat jestli to vubec de a co se musi v pc jeste nastavit aby to slo :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingcz Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 Pokud mas notebook tak to asi pujde, ale jak rikas ze mas PC, tak to zrejme nepujde, protoze predpokladam, ze nemas wifi adapter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Srpen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 nekde v supliku se mi vali wifi max myslete ze to pres to pude ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 jasne ze pujde, prez jakoukoli wifinu to pujde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Srpen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 ale jak ? :D hral sem si stim 2h a neprisel jsem na to -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 zkus vypnout firewall pripadne dat cm do vyjimek.. vita si sama najde pc kde bezi cm jeli vse ok :) fungovali mi to :) http://manuals.playstation.net/document/gb/psvita/cm/wifi_pc.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pítr
sem koukal ze to umy se pripojit k pc i přes wifi jenze se mi to nak nevede to rozjet pres usb mi to jde ale pres wifi nenajde tak se chci zeptat jak to udelat jestli to vubec de a co se musi v pc jeste nastavit aby to slo :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.