Sniperpoll Odesláno Srpen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 Dobry den, Mám takovy zajímavý problém se spuštěním. Mám nově udělané RGH a když jsem ho donesl domů tak sem ho připojil pomoci AV kabelu ke starší televizy no a když jsem xbox dnes přenesl a zapojil ho přes HDMI tak se mi nechce spustit. Jenom když zase zapojím AV kabel. Nevíte co stím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 zkusit jinej kabel, jinej HDMI port v televizi (popřípadě uplně jinou televizi) a uvidíš (u mě to byl nekvalitní kabel, kterej nezvládal 1080p, čili tovární nastavení xka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniperpoll Odesláno Srpen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 HDMI je v pořádku i Port ale Xbox nenaběhne když tam není připojený AV kabel . Pote co naběhne normalně přepnu na HDMI a vše funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.