I l0ve Dnb Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 ahoj mám takový problém.. když se chci napojit na kamarádovu party ať už ve hře nebo na XBL tak mi to napíše vždy can't connect to party nebo v mw3 unable to join session.. nevím čím to je.. už jsem skoušel i resetovat NAT ale taky nejde.. budu rád za každou radu díky.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozefx101x Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 mne pomohlo ked som dal network setting a nedal som automatic ale manual a rucne som nastavil ip som koncovku vymyslel od 1-254 a dalej zadat deafult gateway branu routra a ostatne a proste manualne pripojit sa do routera a potom mi ide vsetko akurat ze vzdy ked xbox zapnem musim to robit znova a znova lebo nikdy to neostane nastavene natrvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.