Dominigue Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 čau, rád bych sehnal televizy k mojí budoucí konzoli buď ps4 nebo xone, nejlíp full HD, s ostrym obrazem, díky nějaký už mám vybraný ale já tomu prd rozumim :roll: http://www.alza.cz/42-samsung-ue42f5000-d397943.htm?kampan=adrmk_dynamicky_ab-pv-televize&gclid=CJesgemB_7gCFYjC3godHhUA4g#popis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 Nazdar, osobně budu do nového bytu k PS4 kupovat LG 42LN570S. Vybíral jsem hlavně podle kvality obrazu a době odezvy, která by podle Heureky měla být 2.4ms (televize má taky režim "Game"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 čus když píšeš k budoucí konzoli to znamená že ji nepotřebuješ ted být tebou tak počkám až budeš mít konzoli televize jdou strašně rychle cenově dolů myslím tím že třeba za tři mesíce by jsi mohl mít za tu samou cenu třeba větší uhlopříčku a taky doporučil bych se podívat i jinde protože alza je jeden z nejdrachších obchodů nevím co na té alze všichni máte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominigue Odesláno Srpen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 alza je přehledná, a u nás v lbc je pobočka, takže kdybych si to tam dneska ráno objednal, večer to tam mám a nemusim platit poštovný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 Neříkám že si máte kupovat zboží v Alze, dal jsem to pouze jako odkaz.....8) Mě třeba přišla sleva 1000 Kč na zboží (při určité ceně), takže tu telku můžu mít za 10.990 Kč - nejlevněji na trhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.