zelenina636 Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/2098-new-f3-rev-775-released/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 zkoušel to už někdo ? popř. nějaky návod.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 (upraveno) Nevím jaký návod myslíš, je to stejný jako verze 735. Hrajem online a když jsme měli verzi 775, tak nám system link stále padal. Vrátil jsem verzi 735 a už to jede v pohodě. EDIT: tak to v pohodě není, verzí dashe to asi nebude :) Upraveno Srpen 25, 2013 uživatelem kralupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 ahoj, mam nainstalovany dashboard pres dashlaunch, prosim poradite mi, co mam kde prekopirovat a zmenit (vcetne umisteni jednotlivych souboru) aby mi tento novy dashboard vyskakoval automaticky po zapnuti ? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 tak já jsem taky updatoval a přestalo mi fungovat počasí a nejdou mi najít žádné TU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Srpen 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 Na pocasi musis vlozit novy kod,pouzivas skin 735 proto nejde stahnout TU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 (upraveno) novej kód jsem tam dal (nejsem jeden z těch, co pořád brečeli, že jim počasí nejede) a skin jsem updatoval taky, tak nevím, v čem je problém EDIT: tak jsem musel chvíli počkat, než se seznam updatů načetl (trochu mě zmátlo to video na RMS, kde mu to vyskočilo hned) Upraveno Září 2, 2013 uživatelem sovik přidáno info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.