onefootman Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2013 Tenhle trailer jsem tenkrát neviděl,ale upřímně bych se taky nestačil divit.Blacklist už jsem dohrál,tak jsem sosnul double agent :-) a super. Citovat
adioflip Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2013 Podle mne to mělo Conviction skončit... Sam našel dceru a zachránil Ameriku, pohoda :-D ale dělat ho mladšího s jiným hlasem :/ Ale třeba by bylo dobrý, kdyby se učil novým kouskům v Japonsku. Udělat z něj moderního nindžu, aby likvidoval jiný ještě lepší taktikou boje :-) Byl by to super příběh, ale jak znám Ubisoft, byl by to Assassins Creed s třema světlama na hlavě :-D Citovat
onefootman Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2013 No tak to by zase nesedělo mě.... Udělat ze Sama ninju,no nevim nevim... zkončit určitě ne,i tak se jedná o celkem slušnou zábavu,i když starym dílům se to nevyrovna... Spíš by to chtělo nové tvůrčí napady,a ne jet podle zaběhnutých kolejí... Když si to vemu tak vlastně v Blacklistu nebylo nic,u čeho by mi spadla čelist a řekl bych si,jo tak to je fakt parada,to čumim... Nebo prostě v tom stylu...Kvalitnách stealth akcí moc neni... uvidíme,jestli hl.nechystají nějakej pořádnej comeback na nextgenu,to by byla pecka.... a pak jsem ještě zvědavej na rainbow six,u těch jsem se vždycky skvěle bavil.... Jinak ale blacklist ve splitscreenu nema chybu... v tom byl skvělej už Conviction Citovat
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2013 Cau, mam jeden dotaz pratele, ve ctvrtek se s kamaradem chystame na mensi parbicku co-opu SCB, protoze u co-opu v convictionu jsem se naramne bavil, ovsem kdyz ted na internetu procitam recenze, narazim na informaci, ze coop mise jsou nejakym zpusobem zakomponovany primo do singlu (asi jsou pristupne z Paladinu) a tak se chci zeptat, jestli je lze hrat bez dohrani singlu, tedy jestli ma coop svou vlastni polozku v hlavnim menu tak jako v conviction, protoze hru jdu koupit az ve ctvrtek a cas na projeti singlu fakt mit nebudu. Predem dekuji za odpoved ;) Citovat
onefootman Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2013 Ahoj.Na Paladinu vybíráš mise z takového interaktivního stolu s mapou světa a tam si vybereš jestli chceš hrát solo campaign,nebo 4E mise - což je coop a split (jsou to ale vesměs malé lokace a hraní typu zabij všechny nepřátele,najdi notebook atd.) a nebo multiplayer.Místo pevné položky v menu slouží tenhle stůl ale celkem je to přehledny.Pokud čekáš splitscreen nebo coop jako v convictionu tak tě zklamu,minulej díl měl podle me tohle zmáknutý mnohem líp,byli to na sebe navazující mise atd...tady ne,jen dané lokace s ukolama. edit : jo a otevírají se postupně.,... já teda hrál singl a pokaždy misi v singlu se mi otevřeli i nové 4E mise,... Citovat
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2013 No to ze to jsou male lokace z ukoly mi zas tak nevadi, preci jen mi jde spis o hratelnost nez o pribeh (keterj v co-opu convictionu nebyl spatnej, ale zadnej zazrak to taky nebyl). Takze Abych tedy mohl projet celej co-op, tak je nutne nejdrive dohrat single? Vazne tam neni moznost to proste jen tak spustit a hrat v split-screenu? To je tedy hodne ♥♥♥♥♥♥ni :) Citovat
onefootman Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2013 Hele hratelnost je super.Na tom hodně zamakali,skvěle se to ovlada atd.Jestli se ti ale budou otevírat nové mise pokud budeš hrát jen 4E ti ted neřeknu.Na dnešní večer to planujem s přítelkyní rozehrát ve splitscreenu takže ti pak dám kdyžtak info , pokud ti tady mezitim neporadí nekdo jinej. Citovat
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2013 Super, dik moc. Doufam ze to bude i nejak pristupne bez rozehrani singlu, pac jinak mame asi smulu. Kazdopadne jestli neni, tak uz ted Ubisoft proklinam :D Citovat
onefootman Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2013 (upraveno) Ahoj,takže jo,... můžeš hrát pouze 4E mise... na začátku máš 3 na výběr,slníš jednu a jedna další se ti otevře atd... EDIT : Jinak hra už je v cz na console-power Upraveno Srpen 27, 2013 uživatelem onefootman Citovat
DeSmond Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2013 Takze to mam tedy chapat tak, ze coop lze cely dohrat bez jakehokoliv postupu v singlu? Citovat
onefootman Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2013 Jestli uplně dohrát to ti neřeknu,protože tak daleko jsme se nedostali.Každopadně se ale po dohrání mise otevře další,takže předpokládám , že ano... Jinak co mě ale naštvalo je,že máš s parťákem společny peníze.... Vybavení uplně levny není,takže to chce hledat notebooky a zatýkat lidi (u některych postav mas napsany Capture-ty nezabíjej ale zatkni) za to pak dostavas lepší penízky... Citovat
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2013 Zdravím chtěl bych se zeptat jak je to s HD texturama? Nikde mi nenaběhne nabídka k instalaci textur, jak k tomu bylo u BF 3 nebo Medal of Honor.. Jak poznám, že jsou textury aktivní? Díky za odpověď. Citovat
onefootman Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2013 Při spuštění hry ti tam vyskočí hláška Validating DLC.... pokud ano tak máš HD textury naistalovany... Citovat
DeSmond Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2013 Jestli uplně dohrát to ti neřeknu,protože tak daleko jsme se nedostali.Každopadně se ale po dohrání mise otevře další,takže předpokládám , že ano... Jinak co mě ale naštvalo je,že máš s parťákem společny peníze.... Vybavení uplně levny není,takže to chce hledat notebooky a zatýkat lidi (u některych postav mas napsany Capture-ty nezabíjej ale zatkni) za to pak dostavas lepší penízky... Super, tak to jsem rad, uz jsem se bal co to v ubisoftu vymysleli za chujovinu :) Citovat
adioflip Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2013 Zdravím chtěl bych se zeptat jak je to s HD texturama? Nikde mi nenaběhne nabídka k instalaci textur, jak k tomu bylo u BF 3 nebo Medal of Honor.. Jak poznám, že jsou textury aktivní? Díky za odpověď. Mne po vložení DVD 1 vyskočila nabídka, jestli nechci nainstalovat HD Textury, ale pokud máš RGH, jako my, tak to musíš udělat úplně jinak, je to popsáno na první stránce od Xmoda :-) Citovat
adioflip Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2013 Všimli jste si docela naprd konce ??? Ten nejlepší level (poslední) hrajete za někoho úplně jinýho... a jednoduché vyřízení hlavního záporáka udělá Sám Fisher a ani na sobě nemá svůj spešl oblek, ale maskáče z army shopu :-D Jinak ty 4E mise sou docela dobrý, ale prostě jen si prdnete a hra končí, musíte to mít hodně promyšlený, protože v těhle levelech jsou kombinace všech překážek a i když máte jako vždy na výběr co a jak uděláte, tak si Vás hra vždy nasměruje podle sebe... Citovat
Kinimod84 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2013 Při spuštění hry ti tam vyskočí hláška Validating DLC.... pokud ano tak máš HD textury naistalovany... to je zajímavý já jsem nic neinstaloval rgh nemám ale podle toho co píšeš tak hd textůry tam mám :) Citovat
orgilion Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2013 Jestli uplně dohrát to ti neřeknu,protože tak daleko jsme se nedostali.Každopadně se ale po dohrání mise otevře další,takže předpokládám , že ano... Jinak co mě ale naštvalo je,že máš s parťákem společny peníze.... Vybavení uplně levny není,takže to chce hledat notebooky a zatýkat lidi (u některych postav mas napsany Capture-ty nezabíjej ale zatkni) za to pak dostavas lepší penízky... Pokud hraješ s někým split-screen jako třeba já, doporučuju na peníze : Chralieho 1 misi v coopu na realistic za prvních 10 kol cca 1 200 000,- za což už se dá nějaký to vybavení koupit :) ale s online neporadím jsem offline ...... Citovat
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2013 Ještě bych se chtěl zeptat k těm HD texturám, na začátku se mi ukáže Validatint DLC, ale textury stejně nejsou zapnuty.. Kde je chyba? Citovat
Kinimod84 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2013 Ještě bych se chtěl zeptat k těm HD texturám, na začátku se mi ukáže Validatint DLC, ale textury stejně nejsou zapnuty.. Kde je chyba? chyba je v tom že to Validatint DLC vůbec neznamená že jsou textůry zapnuty :) Citovat
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2013 chyba je v tom že to Validatint DLC vůbec neznamená že jsou textůry zapnuty :) Tak jak poznám, že jsou zaplé? Když nevyskočí žádná hláška nic? Citovat
Kinimod84 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2013 pazdy a jak poznáš že zaplé nejsou teda? Citovat
Jarda66 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2013 Mohl by někdo na RGH vyzkoušet, zda jde ENG verze počeštit jen přidáním souboru loc-cz.umd z CZ verze a přejmenováním na loc-int.umd ? Citovat
onefootman Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2013 (upraveno) pazdy a jak poznáš že zaplé nejsou teda? Jestli jsi hru už dohrál,a měnili se ti i discy tak je tam máš....(pokud se bavíme o rgh)..,protože kampaň pro jednoho hráče je na prvním a druhém discu a na druhém jsou navíc i ty hd textury....takže pokud ti to načetlo druhy disc tak to načetlo i ty textury. Pazdy : VALIDATINT opravdu ne.... Validating ano,validating znamená potvrzení dlc - a tady jsou hd textury na discu 2 i s částí kampaně - a disc 2 je bran jako dlc (i se instaluje do stejne slozky jako dlc) Upraveno Srpen 29, 2013 uživatelem onefootman Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.