Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 98
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Podle mne to mělo Conviction skončit... Sam našel dceru a zachránil Ameriku, pohoda :-D ale dělat ho mladšího s jiným hlasem :/ Ale třeba by bylo dobrý, kdyby se učil novým kouskům v Japonsku. Udělat z něj moderního nindžu, aby likvidoval jiný ještě lepší taktikou boje :-) Byl by to super příběh, ale jak znám Ubisoft, byl by to Assassins Creed s třema světlama na hlavě :-D

Odesláno

No tak to by zase nesedělo mě.... Udělat ze Sama ninju,no nevim nevim... zkončit určitě ne,i tak se jedná o celkem slušnou zábavu,i když starym dílům se to nevyrovna... Spíš by to chtělo nové tvůrčí napady,a ne jet podle zaběhnutých kolejí... Když si to vemu tak vlastně v Blacklistu nebylo nic,u čeho by mi spadla čelist a řekl bych si,jo tak to je fakt parada,to čumim... Nebo prostě v tom stylu...Kvalitnách stealth akcí moc neni... uvidíme,jestli hl.nechystají nějakej pořádnej comeback na nextgenu,to by byla pecka.... a pak jsem ještě zvědavej na rainbow six,u těch jsem se vždycky skvěle bavil....

Jinak ale blacklist ve splitscreenu nema chybu... v tom byl skvělej už Conviction

Odesláno

Cau, mam jeden dotaz pratele, ve ctvrtek se s kamaradem chystame na mensi parbicku co-opu SCB, protoze u co-opu v convictionu jsem se naramne bavil, ovsem kdyz ted na internetu procitam recenze, narazim na informaci, ze coop mise jsou nejakym zpusobem zakomponovany primo do singlu (asi jsou pristupne z Paladinu) a tak se chci zeptat, jestli je lze hrat bez dohrani singlu, tedy jestli ma coop svou vlastni polozku v hlavnim menu tak jako v conviction, protoze hru jdu koupit az ve ctvrtek a cas na projeti singlu fakt mit nebudu. Predem dekuji za odpoved ;)

Odesláno

Ahoj.Na Paladinu vybíráš mise z takového interaktivního stolu s mapou světa a tam si vybereš jestli chceš hrát solo campaign,nebo 4E mise - což je coop a split (jsou to ale vesměs malé lokace a hraní typu zabij všechny nepřátele,najdi notebook atd.) a nebo multiplayer.Místo pevné položky v menu slouží tenhle stůl ale celkem je to přehledny.Pokud čekáš splitscreen nebo coop jako v convictionu tak tě zklamu,minulej díl měl podle me tohle zmáknutý mnohem líp,byli to na sebe navazující mise atd...tady ne,jen dané lokace s ukolama.

edit : jo a otevírají se postupně.,... já teda hrál singl a pokaždy misi v singlu se mi otevřeli i nové 4E mise,...

Odesláno

No to ze to jsou male lokace z ukoly mi zas tak nevadi, preci jen mi jde spis o hratelnost nez o pribeh (keterj v co-opu convictionu nebyl spatnej, ale zadnej zazrak to taky nebyl). Takze Abych tedy mohl projet celej co-op, tak je nutne nejdrive dohrat single? Vazne tam neni moznost to proste jen tak spustit a hrat v split-screenu? To je tedy hodne ♥♥♥♥♥♥ni :)

Odesláno

Jestli uplně dohrát to ti neřeknu,protože tak daleko jsme se nedostali.Každopadně se ale po dohrání mise otevře další,takže předpokládám , že ano... Jinak co mě ale naštvalo je,že máš s parťákem společny peníze.... Vybavení uplně levny není,takže to chce hledat notebooky a zatýkat lidi (u některych postav mas napsany Capture-ty nezabíjej ale zatkni) za to pak dostavas lepší penízky...

Odesláno
Jestli uplně dohrát to ti neřeknu,protože tak daleko jsme se nedostali.Každopadně se ale po dohrání mise otevře další,takže předpokládám , že ano... Jinak co mě ale naštvalo je,že máš s parťákem společny peníze.... Vybavení uplně levny není,takže to chce hledat notebooky a zatýkat lidi (u některych postav mas napsany Capture-ty nezabíjej ale zatkni) za to pak dostavas lepší penízky...

Super, tak to jsem rad, uz jsem se bal co to v ubisoftu vymysleli za chujovinu :)

Odesláno
Zdravím chtěl bych se zeptat jak je to s HD texturama? Nikde mi nenaběhne nabídka k instalaci textur, jak k tomu bylo u BF 3 nebo Medal of Honor.. Jak poznám, že jsou textury aktivní? Díky za odpověď.

Mne po vložení DVD 1 vyskočila nabídka, jestli nechci nainstalovat HD Textury, ale pokud máš RGH, jako my, tak to musíš udělat úplně jinak, je to popsáno na první stránce od Xmoda :-)

Odesláno

Všimli jste si docela naprd konce ??? Ten nejlepší level (poslední) hrajete za někoho úplně jinýho... a jednoduché vyřízení hlavního záporáka udělá Sám Fisher a ani na sobě nemá svůj spešl oblek, ale maskáče z army shopu :-D Jinak ty 4E mise sou docela dobrý, ale prostě jen si prdnete a hra končí, musíte to mít hodně promyšlený, protože v těhle levelech jsou kombinace všech překážek a i když máte jako vždy na výběr co a jak uděláte, tak si Vás hra vždy nasměruje podle sebe...

Odesláno

Pokud hraješ s někým split-screen jako třeba já, doporučuju na peníze : Chralieho 1 misi v coopu na realistic za prvních 10 kol cca 1 200 000,- za což už se dá nějaký to vybavení koupit :)

ale s online neporadím jsem offline ......

Odesláno (upraveno)
pazdy a jak poznáš že zaplé nejsou teda?

Jestli jsi hru už dohrál,a měnili se ti i discy tak je tam máš....(pokud se bavíme o rgh)..,protože kampaň pro jednoho hráče je na prvním a druhém discu a na druhém jsou navíc i ty hd textury....takže pokud ti to načetlo druhy disc tak to načetlo i ty textury.

Pazdy : VALIDATINT opravdu ne.... Validating ano,validating znamená potvrzení dlc - a tady jsou hd textury na discu 2 i s částí kampaně - a disc 2 je bran jako dlc (i se instaluje do stejne slozky jako dlc)

Upraveno uživatelem onefootman

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu