Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Play & Charge Kit

Sira

Otázka

Zdravím koupil sem si přes ebay Xbox a dostal sem k němu ovladač s nabíječkou.Zapojím ovladač do xboxu a když se nabíjí tak to svítí červeně a jakmile se to nabije svítí to zeleně a jak to odpojím tak mě ovladač nefunguje bezdrátově. Dělám něco špatně nebo je ovladač vadný ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

tipnul bych to na vadnou baterii...jedná-li se o neoriginální (neMicrosoft) Play and Charge Kit, u kterého se to dá hádám předpokládat...taky mám jednu takovou neoriginální sadu a po delším nepoužívání mi dělá podobné psí kusy

Odkaz ke komentáři

• 0

Já jsem taky na ebay koupil Charger kit. Vše funguje jak má, jen ta výdrž je mizerná. Když budu hrát 4 hodiny tak musím zase dobíjet. Je pravda, že můžu hrát dál i když tam zasunu USB kabel, ale je to málo a tak jsem to hodil do šupliku a hraju zase na baterie. V Hornbachu jsem koupil za 100,-balíček 10ks tužkovek a na jeden pár hraju už týden a furt v pohodě. Mohl by mě někdo kdo vlastní originál kit potvrdit jako má tento výdrž po nabití.

Dík

Odkaz ke komentáři

• 0

Prosím o odpověď, zda někdo používá originál Charger kit a jak dlouho vydrží hrát? Mám strach když budu používat nabíjecí baterie tak mě to klekne uprostřed hraní a budu muset čekat až se nabijí, a druhou sadu mít nabitou nemá smysl, protože se stejně vybíjí.

Odkaz ke komentáři

• 0

No ja koupil xbox dostal jsem taky k tomu a stejny problem že se mi to nechce nabít jako tobe. Tak jsem nasel na youtube nejaky navod že ten kabel dam do xboxu a na ovladoči ho dam jenom do pulky až se rozsvítí červene tak počkam chvilku a cely to zasunu a pak se mi nabijel cca dve hodiny a hral jsem na to cca tyden. Baterky mi prijdou lepsi ale jenom můj nazor :). A taky i při tomhle postupu to občas nenabiji :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu